Har du en krøllet lottokupon i bukselommen: Danske Spil efterlyser mangemillionær

Generelle nyheder

24/07/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Hos danskernes spilselskab, Danske Spil, er man ivrig efter at komme i kontakt med indehaveren af den kupon, der fredag aften udløste førstepræmien – og en danmarksrekord - i Eurojackpot.

Hvis nogen går rundt med en krøllet lotterikupon i baglommen på sommerbuksen, er det tid til at få den glattet ud og tjekket efter hos en forhandler eller online. Danske Spil fortæller nemlig, at man stadig mangler at høre fra vinderen af danmarkshistoriens største gevinst – hele 759.318.630 kroner.

”Vi har stadig ikke hørt fra den meget heldige person, som vandt den historiske førstepræmie fredag aften. Her i Danske Spil har vi stadig ikke fået armene ned, og vi vil meget gerne tale med vinderen. Herfra skal lyde en opfordring til, at man får tjekket sine kuponer og kontakter os, hvis man er den heldige indehaver af kuponen med vindertallene,” siger Line Bruun, der er kommunikationschef i Danske Spil. 

Den heldige vinder kan registre sig på danskespil.dk/vinder, hvorefter personen vil blive kontaktet af en specialuddannet Danske Spil-medarbejder.

”Vi glæder os utrolig meget til at ønske vinderen tillykke, og vil sørge for at tage godt hånd om den enormt heldige person. Som noget af det første tilbyder vi vinderen millionærrådgivning om den nye, særlige livssituation og de muligheder, den kæmpe gevinst skaber. En vinder hos Danske Spil kan altid vælge at være anonym i offentligheden, og det er netop et af de mange emner, millionærrådgiveren vil hjælpe vedkommende med,” slutter Line Bruun.

Historisk førstepræmie

Det er første gang nogensinde, at der er blevet vundet så stor en præmie i Danmark. Den hidtidige rekord tilhørte indtil i fredags Helsingør, hvor en heldig dansker i 2015 vandt 315 mio. kr. Den rekord er altså nu blevet slået godt og grundigt af en endnu ukendt person.

Den vindende – og uhørt værdifulde - kupon blev købt i Meny Blåvand. Derfor en stor opfordring til, at alle, og især folk fra det vestjyske, tjekker deres lommer en ekstra gang og undersøger, om det kunne være netop dem, der er blevet danmarkshistoriens største vinder.