Han fandt 60 år gamle pommes frites fra McDonald's: Sådan smagte de

Generelle nyheder

26/7/22 | 04:51

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

En amerikaner var i gang med at renovere sit badeværelse, da han fandt flere omkring 60 år gamle McDonald's-poser, der var muret ind i væggen. Den ene af dem var fyldt med pommes frites.

Det var i McDonald's hjemland, at Rob Jones gjorde en bemærkelsesværdig opdagelse. Han var i gang med at fjerne badeværelsesinventar.

Muret inde i væggen fandt han tre brugte McDonald's-poser. Den ene af poserne indeholdt pommes frites. Han tog et billede af sit fund og delte det på Internettet. På Reddit gik indlægget hurtigt som varm McDonald's-mad, og rigtig mange brugere havde lyst til at kommentere på det.

Poserne var tydeligvis gamle. De havde en særlig grafik påtryk med restaurantens første maskot, Speedee. Sammenholdt med sloganet 'I am faster' og 'Bespoke hamburgers' kunne brugere på nettet spore poserne til at være fra årene 1955 - 1961. De to gyldne buer dukkede første gang op i logoet i 1961.

Rob Jones kunne fortælle, at hans hus stod færdig 1959. Idet en af de første McDonald's-restauranter også blev bygget i nærheden, så var det nærliggende at tro, at poserne kom derfra, og at poserne var fra omkring 1960.

Fritterne var stadig sprøde

Selvom fritterne er omkring 60 år gamle, var duften neutral. Ifølge opslaget på Reddit argumenterede manden for, at pommes fritterne stadig lugtede fint, og at de endda var helt sprøde.

Hvorvidt manden rent faktisk forsøgte at smage på de gamle pommes frites er ikke helt sikre, men at de 60 år gamle pommes frites stadig lugtede fint og var sprøde er lidt af et vidunder.

Ville du have smagt på de gamle pommes frites, de var jo sprøde og fine?