Haft samleje i 4 år uden at få børn: Da de går til lægen, får de sig en gevaldig overraskelse

Generelle nyheder

01/09/2023

Foto: Pexel @Andrea Piacquadio
Foto: Pexel @Andrea Piacquadio

Skrevet af Emil B.

Et ægtepar, der desperat ønskede sig en baby, har fået at vide, at de i fire år har haft sex på den forkerte måde, hvilket er grunden til, at de ikke kunne blive gravide.

Parret, der ikke er blevet navngivet, men er henholdsvis 26 og 24 år gamle, søgte professionel rådgivning efter at have haft svært ved at blive gravide – på trods af regelmæssig samleje. Men alarmklokkerne ringede, da lægerne opdagede, at konen stadig var jomfru. Hun indrømmede derefter, at sex normalt var smertefuldt for hende hver gang.

Det skriver Mirror.co.uk.

Jordemoder Liu Hongmei sagde: "Parret var meget unge, manden 26 og kvinden 24. De var meget sunde, men på trods af at de havde været gift i fire år, kunne de ikke undfange. Deres familie lagde meget pres på dem på grund af det," tilføjede hun. Under besøget og spørgsmålene om konens medicinske historie fandt Liu ud af, at parret havde samleje regelmæssigt.

Konen afslørede også, at oplevelsen normalt var smertefuld for hende hver gang, men hun udholdt det i håb om at blive gravid. Kvindens symptomer fik doktor Liu til at tro, at hun måske havde haft en form for gynækologisk sygdom. Men Liu sagde, at hun blev "chokeret", da en undersøgelse afslørede, at konen var jomfru.

Noget af et chok

Ifølge Kinas Guiyang Evening Post førte Lius "erfaring" hende til at undersøge kvindens anus. Det var her, lægen opdagede, at parret i fire år ved en fejl havde haft anal sex, hvilket resulterede i, at de ikke kunne blive gravide. Doktor Liu skulle angiveligt have givet parret, der kommer fra Bijie City i Kinas sydvestlige Guizhou-provins, en sexundervisningshåndbog hver.

Hun gav dem også "retningslinjer", inden de blev sendt hjem. Rådgivningen synes at have haft en effekt, da nyheden om konens graviditet kom få måneder senere. De informerede angiveligt den nu pensionerede læge om, at de endelig ventede sig og sendte 100 æg og en levende høne som gaver til hendes tidligere hospital.

Liu sagde: "Fire års ægteskab, og hverken manden eller konen vidste, hvordan man kunne blive gravid. Par, der mangler så grundlæggende viden, er meget sjældne." Hun tilføjede: "Men det er ikke ualmindeligt, at folk mangler eller har misforståelser om seksuel viden."