Flypersonalets hemmeligheder: Vigtig grund til altid at gå på toilettet, før du går ombord

Generelle nyheder

20/2/23 | 12:19

Kilde: tiktok.com/@cierra_mistt

Skrevet af Louise S.

En stewardesse, der rejser dagligt, har delt sine bedste tips til at gøre livet og oplevelsen lettere, når du rejser. Læs om hendes bedste 3 do's and don'ts her – og se videoen i bunden af artiklen.

Gør rejsen enklere og mere behagelig

En stewardesse ved navn Cierra har delt sine nyttige råd om, hvad du skal gøre, før du går ombord på et fly for at gøre din rejse mere komfortabel. Cierra delte sin insider information med sine 3 millioner følgere på sin TikTok-konto @cierra_mistt.

I starten af videoen fortæller hun, at hun vil dele råd, som hun "forevigt vil bruge", som hun har lært gennem sit job som stewardesse.

Bedste tip: Husk snacks

Hendes bedste tip er, at du skal sørge for, at du har dine egne snacks og vand med, når du stiger ombord på et fly.

I videoen siger hun: "Du ved aldrig, om eller hvornår du vil have en enorm forsinkelse, når stewardesserne bliver instrueret i ikke at dele snacks eller drinks ud, før der er gået en vis tid." Cierra fortæller også, at det er særligt vigtigt at medbringe sine egne snacks, hvis man har en kort rejsetid.

Hun forklarer: "På nogle flyvninger, især de kortere, er det op til stewardessen skøn, om de vil yde den service at sælge snacks eller ej."

Gå altid på toilettet inden boarding

Stewardessens andet råd er altid at gå på toilettet, inden du går ombord på et fly – eller i det mindste vente til flyet er i luften. Og det er der nogle helt særlige grunde til. Hun forklarer:

"Stewardesser gør hundrede tusinde ting, mens alle andre går ombord, så du vil ikke rigtig komme i vejen for passagerer og deres sæder plus stewardesser, og det de skal lave". Hun tilføjer også, at det kan forsinke afgangen, hvis ikke alle er på deres sæder til tiden.

"Når alle er boardet, er det stewardessen ansvar at foretage en passageroptælling og sørge for, at alle er på deres pladser. Hvis du er på badeværelses, kan vi ikke rigtig gøre det."

Behold skoene på!

Cierras sidste råd er, at dem, der rejser, ikke skal tage deres fodtøj af, mens de er ombord. Hun understregede:

"For Guds skyld, behold venligst dine sko på!"

Derefter viste stewardessen nogle billeder af passagerer, der havde taget deres sko og sokker af, mens de fløj. På nogle af billederne havde nogle mennesker fødderne på jorden, men andre havde fødderne strakt ud på armlænet på stolen foran sig.