Cirkusrevyen ramt af corona: Aflyses

Generelle nyheder

23/06/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Er du en af dem med billetter til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er du i fare for at blive skuffet

Cirkusrevyen er altid sprængfyldt af politisk satire men nu er de næste tre dages festligheder aflyst. Det melder de ud på Instagram. 

Her skriver de i et opslag: 

"Vi er desværre ramt af akut sygdom, og det har beklageligvis ikke været muligt at finde en løsning, så vi kan spille de kommende tre dage. Derfor er alle forestillinger onsdag, torsdag og fredag aflyst," 

Så havde du glædet dig til en festlig aften i selvskab med Niels Olsen, Merete Mærkedahl og Pernille Schrøder, er den desværre aflyst. 

Holdet bag har meldt ud at de er kede af at skulle skuffe deres gæster, men at man kan få ombyttet sin billet til en af de andre forestillinger senere i sæsonen. 

Vi har corona

I opslaget på Instagram står der ikke noget om, hvad det er for en sygdom, der har tvunget holdet til at aflyse. 

Skuespilleren Niels Olsen siger dog til Ekstra Bladet, at det er coronavirus, et drejer sig om, og at hele tre på holdet er smittet: 

"Det er fandeme den der corona, der er på spil igen. Vi havde en nødplan klar, som vi gik i gang med, da den første blev syg. Vi tænkte, at vi kunne få en til at dække ind, men i morges klokken syv blev vi så ringet op og fik at vide, at der var en til, der var syg, og så var der ikke noget at gøre," forklarer han. 

I øjeblikket er Niels Olsen selv symptomfri, men tager bunkevis at tests. Han krydser fingre for at resten af sæsonen kommer til at forløbe uden problemer. Det skulle den nemlig allerede fra på lørdag, hvor de igen byder inden for i teltet.