Bob Dylan giver koncert i Danmark: Nægter folk at have mobilen med

Generelle nyheder

12/07/2022

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Den kommende koncert bliver uden mobiltelefoner.

Store oplevelser er for mange mennesker i dag forbundet med dokumentation i form af billeder og/eller videoer på telefonen. En telefon er i dag med alle vegne, og tjener således mange formål.

Telefonen bruges i dag til alt fra gps, beskeder, tale og ikke mindst kamera.

Mobil har erstattet lighter

Mobilen har i dag erstattet lightere til koncerter, hvor artister godt kan finde på at få publikum til at tænde for lommelygten på deres mobil.

Det er dog ikke alle musikere, som er lige begejstret for mobilernes indflydelse på nutidens koncerter.

Verdensstjernen Bob Dylan skal til efteråret spille koncert i Danmark som en del af verdensturnéen "Rough and Rowdy Ways". Bob Dylan vil nærmere bestemt gæste Royal Arena i Ørestad på Amager fredag den 30. september.

Afleveres i sikker taske

Det er i sig selv en glædelig nyhed. Dog vil koncerten bære præg af en helt særlig regel: Mobiltelefoner bliver nemlig ikke tilladt i salen under koncerten. Koncertgæsterne skal derfor aflevere deres telefon i en sikker taske og vil derfor ikke kunne benytte den under showet. Det skriver DR.

Der oplyses ikke nogen nærmere grund til reglen, men det kan måske være, at Bob Dylan ønsker at gæsterne skal være i nuet. Synet af flere tusinder mobilers lommelygtelys, som lyser en mørk sal op kommer altså ikke til at finde sted den 30. september i Royal Arena.

Udover sin optræden i København gæster den 81-årige verdensstjerne også lande som Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien på den kommende turné.