Ældrecenter sendte ansatte på Hotel d’Angleterre på din regning: Hyggede sig med jomfruhummere og fine vine

Generelle nyheder

23/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Selv om Glostrup Kommune ifølge eget udsagn har økonomiske udfordringer, betaler den københavnske forstadskommune gerne en dyr middag for udvalgte embedsmænd på d'Angleterre – og kalder det for et fagligt arrangement.

Det er formentligt de færreste danskere, som ikke kender Hotel d'Angleterre. Det ikoniske hotel på Kongens Nytorv i København, som ikke kun tilbyder sine overnattende gæster en aldeles fremragende service – men også dem, der alene kommer forbi til spisning.

Det var eksempelvis tilfældet i slutningen af november 2020 for en håndfuld medarbejdere ved Hvissinge Ældrecenter, som hører hjemme i Glostrup Kommune. Besøget i Hotel d'Angleterres restaurant skete ved aftensmadstid midt i julefrokostsæsonen, men ifølge Journalista.dk var der alligevel tale om, at arrangementet var opført som værende fagligt.

Glostrup Kommunes ældremedarbejdere startede sammenkomsten med velkomstdrinks, inden de satte sig til bords og her blandt andet blev serveret jomfruhummere. Til at skylle middagen ned med, kunne embedsmændene få stillet tørsten med forskellige former for vine.

I alt stod skatteydernes regning for embedsmændenes middag i 4.420 kroner, hvilket skal ses i sammenhæng med, at Glostrup Kommune ellers fast er blandt de kommuner, der påberåber sig økonomiske udfordringer.