71-årig mand har to jobs for at overleve: Så tager hans liv en 180 graders vending

Generelle nyheder

25/1/23 | 08:03

Screenshot: Facebook @Inside Edition
Screenshot: Facebook @Inside Edition

Skrevet af Emil B.

En ældre mand har ikke haft mulighed for at gå på pension. Derfor må han arbejde to jobs for at få enderne til at mødes. Men efter en levering fik en kvinde øjnene op for hans tilværelse og forbarmede sig over ham.

Den skæbnesvangre levering

Han arbejdede for DoorDash, der er en leveringsvirksomhed. Det var en dag som alle andre, men det blev der hurtigt vendt op og ned på.

Han lagde maden uden for Ana Belles dør og ringede på. Igennem dørklokken så hun den ældre herre, der gik væk igen, travlt beskæftiget med at skulle hen til den næste dør.

Hun blev stærkt chokeret, da hun så, at manden var gammel. Hun havde forventet en fyr på 21, ikke 71.

Derfor tog hun en video af seancen og lagde den på TikTok. Videoen fik hurtigt masser af visninger, og de var alle enige om, hvor hjerteskærende det var, at manden skulle stresse rundt og levere mad på den måde.

Og de ønskede at vide mere om hans historie.

Ruineret efter sin kones død

Manden hed Judd, og efter sin kones død var han kommet i stærke økonomiske vanskeligheder og havde intet håb om at komme på pension, da han også skulle forsørge sine to sønner.

Derfor måtte han fortsat arbejde, og da Ana Belle mødte ham, arbejdede han både for Door Dash og som sikkerhedsvagt. Det var virkelig hårdt, da han samtidig havde forskellige helbredsproblemer, der ikke gjorde hans liv lettere.

Hun besluttede sig derfor for at oprette en GoFundMe-side.

Hans liv vender 180 grader

Folk var enormt rørte over hans historie og besluttede sig for at hjælpe ham, så meget de kunne. Inde på siden skrev hun: "Han er i virkelig en hårdtarbejdende mand, der arbejder to job for at få enderne til at mødes og fortsætter med at opdrage sine ældre børn. Han er sjov og venlig. Lad os hjælpe denne mand med at sige mindst et af sine job op. !!!!"

Og det gjorde de så. De samlede hele $116.000, der svarer til ca. 800.000 kr. ind. Dem overrakte hun til ham, han blev virkelig rørt over det og havde nok penge til at kunne betale noget af sit hus af og sætte farten væsentlig ned for sit liv.

Screenshot: Facebook @Inside Edition

Screenshot: Facebook @Inside Edition