7-årig blev dagens helt: Svømmede en kilometer for at redde sin far og lillesøster

Generelle nyheder

07/11/22 | 09:27

Kilde: YouTube.com/News4JAX
Kilde: YouTube.com/News4JAX

Skrevet af Emil B.

Det var ellers en helt almindelig dag for den lille familie bestående af faren, Steven, og hans søn, Chase, og datteren, Abigail. De skulle på fisketur i Florida på St. Johns River ved Jacksonville. De vidste dog ikke, at det skulle blive den værste dag i deres liv.

Mareridsfisketuren

Steven og hans to børn sejlede et stykke ned af floden. På et tidspunkt gjorde de et ophold, hvor de to børn svømmede, mens Steven fiskede. En idyllisk scene.

Pludselig opstod der så en storm, der fik dem alle til at gyse. Strømmen fik fat i Abigail, der begyndte at flyde væk. Steven så det og straks sprang han i vandet og svømmede efter sin elskede datter.

Han indså dog hurtigt, at de var nødsaget til at få ekstra hjælp. Derfor tog han en dyb indånding og sagde til sin søn, at han måtte svømme tilbage til byen, hvor de kom fra, for at få ekstra hjælp. Han fortæller selv om situationen: "Jeg fortalte dem begge, at jeg elskede dem, fordi jeg ikke var sikker på, hvad der ville ske."

Chase nikkede trofast og så så op i mod den stærke strøm velvidende, at han nu skulle svømme den vej.

Kilde: YouTube.com/News4JAX

Kilde: YouTube.com/News4JAX

Hans livs svømmetur

Han indså dog hurtigt, at det ville være en voldsom svømmetur, fordi strømmen var i mod ham.

På trods af det kæmpede han sig mod strømmen og nåede kysten. Her skyndte han sig ind til det første hus og bankede på. Beboeren skyndte sig ud til døren og åbnede den og til sin store overraskelse så den 7-årige dreng.

Sammen fik de tilkaldt myndighederne, som straks tonsede i mod Steven og Abigail. En time senere fandt de så endelig far og datter. Til det svarede faren, at han blev ved med at skrige om hjælp i håbet om at nødberedskabet kunne finde ham og datteren.