WhatsApp lancerer stor nyhed til alle brugere

Forbrug

30/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

WhatsApp udvider sit udvalg af funktioner.

Er du en af de mange millioner mennesker verden over, der bruger beskedappen WhatsApp, så vil du snart få en ny mulighed for at kommunikere med nære og bekendte.

I et blogindlæg skriver Meta, som står bag appen, nemlig, at man snart vil kunne sende videobeskeder til hinanden.

Det skriver Tag24.

I modsætning til "stemmebeskeder", der kan blive temmelig lange for nogle brugere, vil videobeskeder dog være tidsbegrænsede.

Hvis I gerne vil dele jer selv eller noget i både ord og billede, får I højst 60 sekunder til det, meddelte virksomheden i et blogindlæg om nyheden.

Hvordan fungerer det?

Det er ret simpelt, næsten som når man sender stemmebeskeder.

Man skal blot trykke på knappen for at skifte til videomodus og begynde at optage. Man kan enten holde knappen nede under optagelsen, eller man kan stryge opad for at låse videomodus og optage uden at skulle holde knappen nede.

Man bør placere sig selv eller det relevante indhold i midten af kameraet, da beskederne hos modtageren vises i en cirkulær form, som man kan se på wabetainfo.com.

Videoer afspilles uden lyd i begyndelsen, så man ikke behøver bekymre sig om, at jeres modtager begynder at snakke løs, når de modtager videobeskeden, hvis man lige er i gang med at lege med telefonen. Videoerne afspilles automatisk, men uden lyd.

Ved at trykke på videobeskederne aktiverer man lyden.

Ifølge WhatsApp vil denne nye funktion være tilgængelig for alle brugere i de kommende uger.