Vildt Black Friday-tilbud: "Coinoffer" på smør i Føtex

Forbrug

24/11/22 | 14:31

Skrevet af J. Bøgen

Dagligvarebutikken har sat begrænsninger på, hvor mange pakker, man må købe.

Black Friday plejer at være den helt store shoppedag for elektronik, tøj og ting til hjemmet.

Men om det er 2022's vanvittige inflation, eller om dagligvarebutikkerne bare også vil være med på trenden, skal lade være uvist - vi kan imidlertid konstatere, at vilde Black Friday-tilbud i år ikke kun er noget, man finder i Elgiganten og Power.

Og tager man et kig i de mange tilbudsaviser, der kom i går, onsdag, er der nok at tage fat på (og mange penge at spare).

Noget, der for alvor har fanget danskernes interesse i dette herrens år, er prisen på noget så basalt som smør. Hvad end det skal bruges til rundstykker, stegning, bagning eller som en klat på risengrøden her til december, så er og bliver smør bare en meget fast beboer i langt de fleste husstandens køleskabe.

Derfor er det ikke helt usandsynligt, at der vil være mange mennesker i dagligvarebutikkerne fredag, når tilbuddene bliver effektueret - og særligt i Føtex kan man godt regne med, at der vil være lidt ekstra fyldt ved køleskabene.

Føtex kommer nemlig med det seneste skud i den efterhånden ret langstrakte smørkrig og presser prisen på en 200 grams Bakkedal Smørbar så langt ned, at undertegnede faktisk ikke kan huske, hvornår han sidst har set det til den pris.

10 kroner per pakke

Jep, du læste rigtigt - 10 kroner for en pakke Bakkedal Smørbar på 200 gram.

Det vil nok få mange smørsultne danskere til at planlægge den helt store tur ned i den lokale Føtex for at købe et større lager, måske endda også sørge for lidt til venner, familie og naboer - men der bliver du skuffet.

Føtex har nemlig sat en begrænsning, så hver kunde maksimalt på købe 3 pakker per dag.

Men hvis du ikke har noget imod at planlægge og bruge lidt tid på det, kan du alligevel få samlet et lager.

Tilbuddet gælder nemlig til og med d. 1. december, altså torsdag i næste uge, og der står intet i annoncen om, at man ikke må købe 3 pakker per dag HVER dag!

Bilka og Rema 1000 vil også være med

Hvis du ikke lige har en Føtex i nærheden, eller ikke lige er til Bakkedal, kan du vende blikket mod Bilka.

Hypermarkedet sætter nemlig Lurpak ned til 12 kroner per pakke. Det gælder både Lurpak Smør og Lurpak Smørbar.

Endelig er der der også mulighed for at få Lurpak til en ganske hæderlig pris i Rema 1000. Her vil prisen på en pakke Lurpak Smør, Lurpak Smørbar eller Lurpak Let være 15 kroner.