Træt af at skifte sengetøj? Kvinde viser dig, hvordan du kan gøre det på blot 90 sekunder

Forbrug

13/09/2023

Foto: TikTok @anvihan
Foto: TikTok @anvihan

Skrevet af Emil B.

Hvis du er som de fleste mennesker, er du sikkert blevet i dårligt humør over at skulle skifte sengetøj. Det må gerne gå så hurtigt som muligt. Heldigvis har en er tiktoker trådt til for at redde din dag ved at vise sine følgere, hvordan man skifter betrækket på kun lidt over et minut.

Anna Vihareva er kendt for hendes smarte små tricks, der gør livet lidt lettere, og hendes metode til at skifte sengetøj er endnu en af ​​disse.

Og LAD-bible har delt en artikel, der henviser til en video, hvor Anna tager dynebetrækket af og lægger det jævnt over sengen.

Hun lægger derefter dynen, eller tæppet, som hun kalder det, ovenpå, før hun "ruller det op til siden af ​​dynebetrækkets åbning".

Til sidst folder hun begge kanter ud og ruller det tilbage over sengen.

Nogle forstår det, andre... knap så meget

Det er dog ikke alle, der forstod hendes brugbare tip.

En bruger kommenterede indlægget med: "Jeg er stadig forvirret."

En anden tilføjede: "Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke forstå dette."

Der var dog mange andre, der var meget taknemmelige for hendes nyttige tip.

"Jeg vil ikke være dramatisk, men du ændrede lige mit liv," sagde en begejstret bruger.

Andre brugere benyttede lejligheden til også at dele deres egne sengetøjstips og tricks.

En person forklarede deres egen metode til at redde sengen og kommenterede: "Jeg kan lide at vende dynebetrækket på vrangen og... ryste det kraftigt. Det hjælper med at give slip på min frustration."

Burittotricket

Det ser ud til, at en metode med at rulle dynen ud som en buritto er ret populær. For nogen tid siden delte Sophie Liard en video på sin TikTok-profil for at hjælpe andre med at følge hendes teknik.

Det er særligt nyttigt for dem, der skifter sengetøj alene - og betyder også, at du er mindre tilbøjelig til at ende med at svede dig vej ind i rene betræk.

Sophie, der er kendt som "The Folding Lady", begynder med at sprede dynen ud oven på det rene betræk. Hun holder hjørnerne sammen og ruller det hele ned som en pølse.

Efter det tucker hun hjørnerne ind på begge sider, før hun vender det og ruller det ud for at afsløre, at betrækket mirakuløst nok er på dynen med meget lidt besvær.