SuperBrugsen og Kvickly med nyt tiltag: Lover gode priser hver dag

Forbrug

17/8/22 | 14:39

Pressefoto
Pressefoto

Skrevet af Redaktionen

Konkurrencen på dagligvaremarkedet er ifølge supermarkederne temmelig hård. Det er dog ikke altid det, man som forbruger oplever. Særligt i denne tid, hvor alt synes rekorddyrt.

I SuperBrugsen og Kvickly vil de ikke have, at kunderne skal gå rundt og spekulere over prisen. Derfor lancerer begge butikker på torsdag et nyt pris-program, som de kalder ”GO’ PRIS HVER DAG”.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

I første omgang bliver det de 400 mest efterspurgte varer, der inkluderes i prisprogrammet. Det inkluderer varer som for eksempel æg, smør, frugt og grønt. Dertil kommer også husholdningsartikler som vaskemidler og personlig pleje. Det fortæller kædedirektør for SuperBrugsen Kenneth Pedersen.

”Vi kan se, at vores kunder efterspørger at kunne spare på husholdningsbudgettet. De køber billigere varer og mere på tilbud, og tendensen til at handle i discountbutikker frem for supermarkeder er steget. Så for os er det et svar på det,” siger Kenneth Petersen.

Det nye prisprogram vil løbende blive justeret, så priserne holdes så lave som muligt.

Hvad de nye 'gode priser' reelt kommer til at spare forbrugerne for, det er endnu uvist. Butikkerne oplyser ikke, hvor meget priserne sættes ned, eller om priserne overhovedet forandres.