Slip billigt og let af med bilskrammer med almindelig husholdningsgenstand

Forbrug

14/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Mange vil fra tid til anden opleve, at deres bil har fået en ridse. Det er frustrerende, og hvis du vil hen forbi en mekaniker, kan du ende med at skulle betale hundredvis, hvis ikke tusindvis, af kroner. Heldigvis findes der råd for det. Og i denne video får du af se, hvordan du kan bruge tandpasta til netop det formål.

Den øjenåbnende afsløring blev delt af en bilekspert i en video uploadet til sociale medier. I den 43 sekunder lange video viser han en anden person, hvordan de næsten kan "tørre" ridser af deres bil ved hjælp af et enkelt trick.

Videoen, der har overskriften: "at holde tandpasta i din bil vil spare dig for hundrede af dollars", begynder med, at en fører bakker sin bil ind i et vejskilt, før de springer ud for at se skaden på deres køretøj. Efter at have klaget over, at det vil koste ham "hundreder af dollars" at få bilen repareret, spørger eksperten føreren, om han har noget tandpasta.

Føreren giver ham det så, og derefter bekræfter eksperten, at han nemt kan fjerne ridser efter at have dækket dem med tandpasta. Eksperten sagde: "Tandpasta indeholder normalt slibemidler. På centrale ridser skal du bare påføre tandpasta og derefter tørre det frem og tilbage med en klud."

Overraskede reaktioner

Bilen i videoen er hvid, så det er ikke klart, om det samme trick vil virke på biler i forskellige farver, men det chokerede alligevel nogle seere.

En person kommenterede: "Hvad? Tandpasta er så nemt at bruge?"

En anden person skrev: "interessant....."

Eksperten i videoen afslører derefter, at tandpasta også har andre fantastiske effekter for dit køretøj.

Ud over at kunne fjerne ridser, kan produktet hjælpe med at fjerne dug fra sidespejle og forhindre kondens.

Og hvis dine vinduesviskere er beskidte, kan påføring af noget tandpasta løse dette problem ved at gøre dem rene.