Skuffet kvinde fortæller: Det var ikke gaven, hun håbede på

Forbrug

26/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

Skuffelse og hjertesorg i ét. Kvinden deler sin frustration over denne gave.

Julen er gavernes tid, men ikke alle får det, de håber på under træet. En kvinde har delt sin skuffelse over at finde ud af, hvad hendes mand har tænkt sig at give hende til jul i år.

En uventet skuffelse

Julen nærmer sig, og det er tid til at give gaver til dem, vi holder af. Stor eller lille, hjemmelavet eller dyr, det er ligegyldigt. Det vigtige er tanken bag hver gave.

Kvinden, som har været gift med sin mand i fem år og sammen med ham i 11, har altid lagt stor indsats i at vælge gaver til ham. Hun har købt ham alt fra en ny boremaskine og gaming-hovedtelefoner til en Carhartt-jakke, solbriller og støvler.

Mandens ubegejstrede tilgang

Hans tilgang er helt anderledes. På Reddit afslørede hun:

"Aldrig har han lagt nogen tanke i gaver til mig, selvom jeg kigger på noget, er hans reaktion 'Nej', og jeg kigger ikke engang på dyre gaver. Selv på Valentinsdag og Mors Dag er alt, hvad han nogensinde har givet mig, en pose Lindt-trøfler. Han spørger ikke engang, hvad jeg gerne vil have, og jeg kan ikke sige, hvad jeg gerne vil have, for som jeg sagde, er hans umiddelbare reaktion 'Nej'."

Den uventede gave

For nylig, under en diskussion om julen, spurgte kvinden sin mand, hvad han ville give hende. Hans svar gjorde hende virkelig ked af det. "Han sagde en telefon-docking oplader. Jeg spurgte ham, om han var seriøs, og han sagde ja. Også vores jubilæum er i december, og han sagde, at der ikke vil være gaver, ikke engang blomster, og vi skal til vores lokale restaurant," delte hun.

Eftersøger råd

Hun indrømmede, at hun var bekymret for at åbne opladeren på juleaften, fordi hun ikke ville have, at hendes børn skulle se hendes hjertesorg. Hun indrømmede, at det gør ondt, at hun altid tager sig tid til at give ham fine gaver, mens han vælger "noget, du giver som en adventsgave eller julenisse."

Fællesskabets respons

Reddit-fællesskabet var hurtigt til at tilbyde forslag. "Tag hans ting tilbage. Alvorligt. Behandl ham, som han behandler dig. Læg ikke denne indsats, hvis han seriøst ikke gør det samme," rådede en.

En anden var enig. "Præcis. Brug de penge, du brugte på ham, til at købe dig selv, hvad du vil have til jul. Jeg ved, det ikke er det samme som at få tingene fra ham, men hvis han ikke vil lægge indsatsen, skal du heller ikke."

En tredje sagde: "Jeg elsker det! Hvis det er okay at bruge pengene på ham, så er det okay at bruge pengene på hende."

Overvejelser og perspektiver

En fjerde bemærkede: "Det lyder som om gavegivning ikke er vigtigt for ham, så du bør ikke prioritere at købe ham dyre gaver eller lægge en masse tanke i, hvad du får fra ham. Brug den tid og indsats på gaver til dine børn eller folk, der værdsætter din indsats. Har du prøvet at tale om dette med ham? Ved han, hvordan dette får dig til at føle?"

"Håber du finder en slags løsning," afsluttede en anden. "Uanset situationens omfang, er det vigtigt at kommunikere og finde fælles fodslag i parforholdet, især når det gælder traditioner som gaver."

Kilde: Mirror