Sæt alarmen - lørdag mellem kl. 11 og 13 er det gratis

Forbrug

03/3/23 | 07:41

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Forår = is!!!

Det kan godt være, Danmark er stået op til et massivt dække af tåge fredag morgen, men ifølge kalenderen er vi altså nu på tredje dag af foråret.

Og hvis du, som undertegnede, virkelig hungrer efter sol, varme og lysere dage, så skal det alt andet lige markeres, at vi nu officielt "kun" er en årstid fra sommer!

Men hvordan markerer man så det bedst? En af de traditioner, jeg i hvert fald har tænkt mig at holde i hævd, er, at jeg vil spise is hver uge i løbet af foråret uanset vejret - og heldigvis skydes issæonen jo også officielt i gang den første weekend af marts!

Faktisk vælger iskæden ParadIs endda at markere sæsonens startskud med et, må man sige, ganske godt tilbud.

Under overskriften "Paradis skyder sæsonen i gang med gratis is" skriver iskæden nemlig på sin hjemmeside:

Paradis ringer foråret ind, smider vinterjakken og vender traditionen tro tilbage med Gratis is hos udvalgte forretninger*.

Derfor kan man lørdag d. 4. marts imellem klokken 11:00.-13:00 svinge forbi sin lokale ismester og få to valgfrie kugler friskrørt is.

En fejring af isen, der først tog dig i hånden og fulgte dig ind i Paradis her i Danmark.

”Hos Paradis er denne dag en festdag! Det skal være en dag, hvor vi alle sammen med venner, familie og bekendte har behov for en lækker oplevelse. Vi har fælles med vores partnere arbejdet hen over vinteren, på at denne dag skal være speciel for alle.” – Direktør Tim Eklund.

Så kan det godt være, at der er risiko for 10 centimeter sne i starten af næste uge, men det skal på ingen måde forhindre mig i at fejre foråret!

Hvad med dig? Spiser du is året rundt, eller kommer det an på temperaturerne?