Rasende nabo fik nok: Efterlod vanvittig seddel efter brug af skraldespand

Forbrug

16/5/23 | 09:19

Foto: @Stoke Sentinel BPM Media
Foto: @Stoke Sentinel BPM Media

Skrevet af Emil B.

Det er velkendt, at skænderier let kan bryde ud blandt naboer. Og i det her tilfælde var der heller ikke en særlig stor ting. Alligevel blev en nabo frustreret og irriteret.

Læg ikke dine ting i min skraldespand!

Nabofejden drejer sig om, at en husejer blev ved med at efterlade ting i den anden nabos skraldespand. Naboen holdt sig derfor ikke tilbage med at vise sin uforbeholdende vrede i forhold til det.

Den rasende seddel blev klistret uden på skraldespanden på Floyd Street i Stoke-on-Trent. Publikationen har forsøgt at henvende sig til noteskribenten for en kommentar, men i skrivende stund har ikke haft sucess med det.

Beskeden, der var blevet placeret i en beskyttende dokumentpung af plastik, lyder som følger: "Hold dine beskidte hænder væk fra min skraldespand! Jeg giver dig ikke tilladelse, derfor er du kriminel!!! Ved at bruge min skraldespand stjal du ikke din gamle kat p*** lugtende en. F*** af!"

Ikke den eneste nabofejde

Dette er langt fra den eneste nabolagsfejde, der er endt med, at beboere udvekslede mindre end behagelige noter.

Historien kommer efter, at en vred person satte en seddel fast på deres nabos bil, hvor de erklærede deres parkering for at være asocial og tankeløs. og opfordrede dem til at stoppe straks.

Denne seddel, som blev delt bredt på sociale medier, lød som følger: "Din parkering er asocial og tankeløs. Din bil er for lang til at parkere her lovligt. Den stikker enten for langt ud foran eller, som det er nu, med bagsiden eller nogle gange begge dele.

Og han fastslår: "I en uge i september kunne vi ikke få vores bil ud, fordi din og en anden bil blokerede vores bil. Stop venligst."