Normal udvider: 2 nye butikker og en udvidelse på vej

Forbrug

03/10/2023

Foto: Normal
Foto: Normal

Skrevet af J. Bøgen

Så er der snart flere muligheder for at købe dagligvarer!

Der er mere end 130 Normal-butikker rundt om i Danmark.

Men hvis du er træt af, at der ikke ligger sådan en butik lige i nærheden af, hvor du bor eller færdes, er der måske godt nyt til dig nu.

Normal fortæller nemlig, at kæden planlægger at åbne 2 nye butikker og udvide en af de eksisterende inden for den nærmeste fremtid.

Det skriver kæden i en række pressemeddelelser.

Her åbner de

Den en af de de nye butikker vil slå dørene op på Frederiksberg, hvor der allerede ligger en Normal. Denne gang bliver det Borups Allé, der altså snart kan se den efterhånden velkendte blågrønne butiksfacade i bybilledet.

Der er ikke sat en præcis dato for åbningen af den nye butik, men ifølge kæden er forventningen, at den står klar i løbet af vinteren 2023.

Den anden nye butik er imidlertid i en helt ny by i Normal-sammenhæng. Snart kommer turen nemlig til Juelsminde, hvor den nye butik forventes at åbne foråret 2024.

Udvidelse på Amager

Der er dog ikke kun gang i de nye butikker. Den eksisterende Normal-butik i Amager Centret står nemlig overfor en make-over, som allerde er sat i gang.

Det betyder også, at der, imens ombygningen står på, er oprettet er midlertidig butik i centret, som kunderne kan besøge frem til og med d. 14. oktober.

Både de nye butikker og den renoverede butik vil eftersigende holde store fester med giveaways, konkurrencer og meget andet, når dørene endelig bliver slået op.