Netto går amok: Lurpak til kun 7,95

Forbrug

02/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det billige tilbud gælder fra den 3. december

Julen nærmer sig og danskernes pengepunge er pressede som aldrig før. Det er forhøjede energipriser, dyrere varme, stigende dagligvarer og benzinpriser, der alle er skudt i vejret siden februar, og det kan mærkes.

Det gælder også når vi ser på dagligvarernes tilbud. Sidste år op til jul kunne man få kastet smør og fløde i nakken, men sådan er det ikke i år. 

Lurpak til billige penge

Dog har Netto i deres tilbudsavis, som gælder fra i morgen den 3. december lavet det bedste tilbud på smør, vi har set siden februar. 

Her kan du nemlig få  en pakke Lurpak smørbar, smør eller let smør på 200 gram koster kun 7.95 kroner. Det vil altså sige, at du sparer hele 25 kroner per pakke.

Der er dog den hage, at du maks. kan købe 3 stk. til den angivne tilbudspris.

Hvis du køber flere end 3 stk., betaler du normalprisen pr. stk. for det resterende antal af dette produkt. 

Fløde i Løvbjerg og Lidl 

Er man på jagt efter billig fløde til risalamanden, ser det straks værre ud. Her har vi også andre år set utrolige tilbud når vi nåede til jul, men lige nu er selv tilbuddene dyre. 

Fra i dag af kan man få 250 ml piskefløde i Løvbjerg til 13,50 - det svarer til en literpris på 54 kroner. 

Er man hurtig, kan man dog nå at besøge Lidl inden deres tilbud på dansk piskefløde stopper. Der kan man nemlig få en halv liter Engvang piskefløde til 20 kroner, hvilket svarer til en literpris på 40 kroner.