Nestlé ændrer populært chokoladeprodukt: Men er chokoladeelskerne tilfredse?

Forbrug

03/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

Nestlé, en af verdens største producenter af fødevarer, har foretaget en stor ændring i deres populære Milkybar White Chocolate Buttons. Ændringen har allerede skabt reaktioner blandt dedikerede fans af chokoladen.

Ifølge The Sun vil Milkybar White Chocolate Buttons nu have et reduceret mælkeindhold, der falder fra 37,5 procent til 26,4 procent.

Denne beslutning er en omvendelse af firmaets valg i 2017, hvor de besluttede at øge mælkeindholdet i dette populære chokoladeprodukt.

Den chokoladeentusiastiske Anna Woods var en af de første til at bemærke denne ændring og delte sin opdagelse på Facebook-siden Food Finds UK Official.

Hun sagde: "Jeg har netop købt en pose Milkybar-knapper med den nye emballage og kan officielt bekræfte, at de er vendt tilbage til den gamle opskrift."

Blandede reaktioner fra forbrugerne

Selvom nogle fans har udtrykt deres glæde over ændringen, var der mange, der ikke engang havde bemærket den.

Jaz Miller kommenterede: "Jeg købte nogle den anden dag og bemærkede ikke engang ændringen. Jeg elsker bare chokolade."

På den anden side var Adam Orford ikke begejstret for den nye opskrift. Han sagde: "At have mere sukker i et produkt er ikke en god ting. At have mindre mælk i et produkt, der bogstaveligt talt har navnet MILKybar, er heller ikke godt."

Nestlés officielle udtalelse

Som reaktion på de blandede tilbagemeldinger udtalte en talsperson fra Nestlé:

"Vores Milkybar-produkter laves nu ud fra den samme hvide chokoladeopskrift, som vi bruger i resten af Europa. Det betyder, at vores balance af ingredienser har ændret sig. Dog forbliver mælk en af de vigtigste ingredienser i Milkybar, og mængden af sukker forbliver uændret."

Talspersonen forsikrede yderligere chokoladeelskere om, at i britiske smagstests var den europæiske opskrift mere populær, idet den scorede højere på smag, tekstur og overordnet tilfredshed.

Kilde: Express