Mor med genialt trick til undgåelse af spild af McDonalds i bilen

Forbrug

26/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

De fleste med børn kender nok det med at have travlt og gerne vil spise mcdonalds. Det kender nok også, hvor stort et svineri bilen kan blive efterladt i. Men denne mor deler nu et genialt trick, der bliver hyldet på hele internettet.

Brug en tuschholder

Moderen, der kalder sig @majorbuncehome, fortæller, at man kun skal bruge et kunstopbevarings sæt, der ikke koster alverden. Hun siger: ”Dette er en af ​​mine yndlingsmorhacks til bilen.”

I videoen viser hun, at hun bruger den her kunstholder til at fordele maden. Det hjælper med at afværge rod og svineri i bilen. I stedet kan familien nyde deres take away mad og minimere dårlig stemning.

Hun fortæller om den: ” Uanset om du rejser på familieferie, eller du kommer tilbage fra svømning, går de oven på hinanden, så de pakker pænt og pænt væk og fylder ikke i bilen.”

Hurtigt til at rose hende

Efter hun delte videoen, er der mange der har en masse pæne ord til hende. De synes, det er enorm fin idé, og mange af dem har stor lyst til at prøve det selv.

En skrev fx: “sikke en god idé!”

En anden skrev: "Den har Ricky brug for 😂😂"

Husk dette, hvis du vil gøre brug af ideen

En medarbejder fra McDonalds fortæller, at hun let bliver frustreret, når hun laver happy meals til familier ved drive-in. Det skyldes, at folk ofte glemmer, hvad de bestiller og ikke giver den information, hun har brug for. Angela, der poster på tiktok som @carina.angelica, forklarer, at forældrene lige skal afklare om deres børn vil have 4 eller 6 nuggets.

Hun slutter af med at sige: “Jeg kan ikke sende din ordre, for alt er afkrydset.”