Mor deler kontroversiet toilethack: Skift toiletpapir ud med familieklud

Forbrug

08/03/2023

Screenshot: TikTok @tiny_waste
Screenshot: TikTok @tiny_waste

Skrevet af Emil B.

En mor er gået viralt på TikTok for at dele sit vilde hack til toiletbesøg. I stedet for toiletpapir bruger hun en familieklud.

TikTok-brugere rundt på gulvet

Tiny Waste, som hun kalder sig på TikTok, deler normalt mere traditionelle hacks til toiletbesøget. Men nu viser hun altså et ret aparte en af slagsen.

På badeværelset ligger hun en flettet kurv fyldt med rene servietter lavet af gammel flannel pyjamas. Hun forklarer så, at når hun bruger toilettet, lader hun hendes "bidet" gøre det "det meste af arbejdet," før hun gør sig selv ren med en af disse klude.

Hun lægger derefter den brugte serviet i en dertil beregnet skraldespand, som "til sidst" kommer i vasketøjet, hvor den bliver vasket sammen med de andre, og derefter bruger hun så den igen.

Bruger dog ikke den samme klud flere gange

Tiny Waste forsikrer dog sine følgere om, at hun ikke bruger den samme klud flere gange – trods alt.

Hun fortæller, at hun faktisk foretrækker kludet toiletpapir frem for konventionelt toiletpapir, da det føles mere "robust" og blødere.

I samme ombæring fortæller hun dog også, at hendes mand ikke er så meget for at bruge toiletklude. I stedet er der stadig opstillet traditionelt toiletpapir ved siden af toilettet, så han kan bruge det.

Skeptiske følgere

TikTok-videoen har indtil videre samlet 95.800 likes, hvilket er ud over det sædvanlige. Mere end 2000 har gemt videoen, og næsten 4.000 har delt den.

Og med over 1.000 kommentarer er hendes følgere tydeligvis opstemt over videoen. Mange var også skeptiske over for hendes hack: "Jeg ved ikke, hvem der har fundet på udtrykket familieklud, men det er et uheldigt navn for et stykke toiletpapir.

Andre var imponerede over hendes metode, og hvordan denne metode kunne være med til at gøre ens spild mindre – og derved mente de, at den var mere miljøvenlig.