McDonald's-kunder i chok: Pludselig fandt de ud af, hvad der var i dippen

Forbrug

21/2/23 | 10:10

Foto: Screendump, @evs_kii/TikTok & Shutterstock
Foto: Screendump, @evs_kii/TikTok & Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Blev du chokeret?

Fans af McDonald's er gået i kollektivt chok på nettet - i hvert fald de, der elsker Den Gyldne Måges kyllingenuggets og tilhørende dip.

For en af disse dyppelser indeholder nemlig noget, som er kommet bag på, åbenbart, alle McDonald's-kunder.

TikTok'eren Evan-May Gillot (@evs_kii) har nemlig lavet en video, hvor hun afslører "den hemmelige ingrediens" i McDonald's sur/sød dip - videoen er allerede set mere end 350.000 gange, så det er åbenbart et spørgsmål, der ligger mange på sinde.

Lidt overraskende er det måske, at det faktisk er en frugt, det hele handler om. I videoen siger Evan-May:

"Er jeg den eneste, der ikke vidste, hvilken slags frugt, den er lavet af? Prøv at gætte ..."

Og gættet er der blevet. Der ligger i skrivende stund mere end 240 kommentarer til videoen, og de handler overvejende om, hvilken slags frugt, brugerne troede, der faktisk er i sur/sød dippen.

Buddene når vidt omkring, men holder sig grundlæggende i det tropiske. Ananas og mango er to af de mest populære gæt, men det er ikke nogen af dem.

Se afsløringen her, artiklen fortsætter under videoen.

Svaret er (indsæt selv trommehvirvel): Abrikos.

Et svar, der åbenbart har sendt store dele af McDonald's kundekreds ud i en kollektiv nedsmeltning at dømme ud fra de andre

En bruger går endda så langt som at skrive til Evan-May: "Jeg vil gerne vide, hvorfor du havde lyst til at ødelægge min verden på den måde. Vær sød at forklare dig. Tak."

Personligt vil jeg så mene, at man har helt andre problemer, hvis ens verden bliver ødelagt af at finde ud af, der er abrikos i en dip fra McDonald's.