Mange har det i hjemmet, og du kan bruge det til bilbuler

Forbrug

16/08/2023

Foto: TikTok @savvylikegeorgia
Foto: TikTok @savvylikegeorgia

Skrevet af Emil B.

En bilist har opdaget, at der er en simpel remedie, der blot koster 30 kroner, og som du måske allerede ejer, som fjerner buler i din bil.

I videoen af @savvylikegeorgia ser vi, hvordan hun markerer området af en bil. Derefter ser vi et billede af en svupper.

Derefter ser vi hende med en gryde kogende vand ved hendes bil, der har en dyb bule. Først hælder hun vandet ud over bilen. Derefter brugte hun badeværelsesproppen til at trække skaden ud af lejebilen.

I det sidste klip skriver hun, at det virker.

Skeptiske kommentarer

Videoen er blevet set af 195.500 personer, og den har fået 2.325 likes i skrivende stund. Mange er begejstrede for tricket.

En skriver fx: "Holy shit det virkede!! 😂" og til det svarede sav, skaberen af videoen: "Chokerende, ikke? Hvis bare det var mig, der kom med ideen til at gøre dette 😏"

Det er dog ikke alle, der er lige vilde med det

En person sagde: "Det fungerede ikke." Men Sav svarede ved at sige: "Det fungerede. Der er bare genskin."

En anden person skrev: "Det virkede selv for det svupper!? Jeg tænkte på, om min bule ville komme ud, men det er den eneste form for svupper, jeg har", hvorefter sav skriver: "Fuld afsløring: svupperen var forfærdeligt 😅 men det var alt, hvad mit hotel havde, og det virkede."

Det er dog også andre måder at fixe en bule. Se det andet eksempel under videoen.

Pres bulen ud

Ligesom i den foregående video bliver der også hældt kogende vand på bilen. I modsætning til at bruge en svupper, så har denne person noget andet i tankerne.

Han trækker sin hånd ind under bilen, bag bulen og trykker let på den. Det gør, at bulen langsomt kommer ud, og forsvinder helt – som havde bulen aldrig været der.

UNILAD Tech