Mand læste menukort forkert - endte med at bruge en måneds husleje på middag for 2

Forbrug

27/9/22 | 06:05

Det gælder om at læse menuen helt rigtigt, når man bestiller. Foto: Shutterstock
Det gælder om at læse menuen helt rigtigt, når man bestiller. Foto: Shutterstock

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Man må håbe, det i det mindste smagte godt!

En mand siger, at han burde være blevet latterliggjort af kokken Gordon Ramsay, efter at han ved en fejl fik en stor regning på restauranten.

Madelskeren sagde, at han "ikke læste menuen omhyggeligt", hvilket fik ham til at bruge en måneds husleje på noget kød, mens han var på date med sin kæreste.

Han sagde, at han følte sig som en idiot for at 'fucke sin ordre op', efter at han fik overrakt en stor regning på Gordon Ramsay Steak på Harrah's, mens han besøgte Atlantic City, USA.

Han planlagde først at forkæle sig selv med noget Wagyu-oksekød, men hans øjne undrede sig over den "rigtige vare" Triple Seared Japanese A5 på menuen. Det skriver Daily Star.

På trods af at være overrasket over, at det så billigere ud end Wagyu'en, så bestilite han. Han sagde, at det kostede omkring 220 kroner for 115 gram, sammenlignet med omkring 490 kroner for 230 gram Wagyu.

"Jeg er en stor fyr, jeg er sulten, så jeg bestiller 340 gram Kobe. Bøffen var fantastisk. Jeg er i 40'erne og har kun spist Wagyu to gange før i mit liv. Det smeltede i munden, så lækkert var det," sagde han og fortsatte:

"Vi bestilte også lidt tilbehør og forretter, og min kæreste fik kokken Ramsays berømte beef wellington for første gang nogensinde. Alt i alt et fantastisk måltid, og vi var glade for, at vi kunne støtte restauranten og dens personale i disse udfordrende tider. Og jeg kunne stadig ikke tro, at Kobe var billigere end Wagyu! Det troede jeg i hvert fald."

Men han indså hurtigt, at han havde lavet en forglemmelse på menuen, og at det oksekød, han bad om, faktisk var 216 kroner pr. gran med en mindste ordrestørrelse på cirka 115 gram.

Desværre var kødet altså ikke så billigt som han først troede.

"Jeg var nødt til at læse menuen igen, da regningen kom, for for 2 personer var regningen over 4.500 kroner)!!" sagde han.

Det lykkedes ham dog at se det hele fra en lidt sjovere vinkel:

"Jeg ville ønske, at Gordon Ramsay var der og kom ud og kaldte mig en doughnut, fordi jeg fuckede det op på den måde. Jeg nød maden, så jeg fortryder intet."