Man skal stoppe med at bruge dem: Magasin tilbagekalder 3 produkter

Forbrug

27/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Produkterne bør kasseres eller returneres.

Magasin du Nord kommer nu med en vigtig meddelelse til kunder, der har købt bestik i en af deres butikker.

Tilbagekaldelsen blev offentliggjort på deres Facebook-side og opfordrer kunder, der har købt de nævnte bestiksæt, til omgående at ophøre med at anvende dem.

De pågældende produkter, der er inkluderet i tilbagekaldelsen, omfatter SELENA Fork 6-pack, RYAN Cutlery 9-pack og ERIN Spoon 6-pack.

Det bionedbrydelige materiale, der bruges i disse produkter, har nemlig vist sig at være tilbøjelige til at gå i stykker.

For forbrugerens sikkerhed

Virksomheden understreger, at det er for forbrugerens egen sikkerhed, at man opfordres til ikke at bruge bestikket længere. Magsin anbefaler derfor, at kunderne enten kasserer bestikket i overensstemmelse med lokale miljøregler eller returnerer det til butikken, hvor det er købt.

"Vi beder derfor kunder, der har de beskrevne bestik, om straks at stoppe med at bruge dem og enten kassere dem i overensstemmelse med de lokale regler for bortskaffelse af miljøaffald eller returnere produktet hos forhandleren," meddeler Magasin du Nord i deres officielle udmelding.

For kunder, der ønsker at returnere det defekte bestik, er proceduren klar: Det er nødvendigt at medbringe kvitteringen til den butik, hvor varen oprindeligt blev købt.