Lidl imponerer: Prisen på hakket oksekød presses i bund

Forbrug

17/8/22 | 08:39

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En af de fødevarer, der nærmest har oplevet tumultariske prisstigninger, er hakket oksekød. Noget så simpelt som hakkebøffer er gået fra at være en nogenlunde billig hverdagsret til nærmest at være et luksusprodukt.

Vi har efterhånden vænnet os til det. Prisen på råvarer skyder i vejret som aldrig før. Inflationen er skyhøj og selv helt almindelige fødevarer bliver ved med at stige i pris.

Alle supermarkederne mistænkes stadig for at udnytte situationen og skrue lidt ekstra på prisknappen.

Det er nemlig sket før. Det fortalte fødevare økonom Henning Otte Hansen til TjekDet i forbindelse med at priserne på smør gik helt amok. Det kan du læse lige nedenfor i vores artikel om Lurpak:

Der er heldigvis stadig konkurrence mellem supermarkederne, selvom man godt nogle gange kan spørge sig selv, hvorfor priserne stadig stiger, selvom nye meldinger tyder på, at flere råvarer nu er begyndt at falde. Supermarkederne har mange tekniske forklaringer på deres kontinuerlige prisstigninger, men heldigvis ser vi også tilbud af og til.

Et af de helt store store tilbud i Lidls kommende tilbudsavis, der indeholder tilbud, der gælder fra på søndag den 21. august og en uge frem, er 500 gram hakket oksekød til spotpris. Man kan heller ikke få lov til at gå shop-amok, for der er maksimalt fire pakker til hver kunde om dagen.

Du skal betale 35 kroner for 500 gram hakket oksekød. Det giver en kilopris på 70 kroner. Den pris er tæt på at være nede ved de priser, vi var vant til før krisen satte ind.

Hos online supermarkedet Nemlig skal du slippe 50 kroner for samme pakke kød.

Hvis du er på udkig efter at lave en burger, og du også vil have en ordentlig omgang pommes frites til, så kan Lidl også klar det. Der er nemlig en XXL pose med pommes til salg for 29 kroner. I alt 3,5 kilo fritter til under 30 kroner. Det giver en kilopris på 8,29 kroner.

Du kan gå på udkig i Lidls tilbudsavis her.