"Kødhack": Opdel i mindre portioner med simpelt trick

Forbrug

26/09/2023

Foto: Instagram @danishcrown.dk
Foto: Instagram @danishcrown.dk

Skrevet af Emil B.

Oksekød, svinekød og kyllingekød. Hakket kød er efterhånden blevet rigtig fyrt for forbrugerne. Derfor giver det god mening at ikke bruge hele pakken på en gang, og i denne video viser Danish Crown, hvordan du gør det på en let måde.

Kødvideoen

I videoen med overskriften "MADSPILDS HACK: SÅDAN FRYSER DU HAKKET KØD" viser Danish Crown, hvordan du udfører denne lette hack.

I starten af videoen viser de, at det er forkert at fryse en hel pose med hakket kød ned ad gangen. I stedet skal du fryse det ned i mindre portioner.

I næste klip ser vi, at der er en portion hakket oksekød i en dyb tallerken. De putter hele denne portion hakket kød i en frysepose og laver den helt flad.

Derefter tager de en kniv og opdeler fryseposen med hakket kød i mindre dele og skriver: "Brug bagsiden af en kniv til at lave firkanter."

Herefter lægger du den i fryseren og lader den fryse næsten helt til. Dog skal du, inden den er gennemfrossen, vride opdelingerne, så de er lettere at hive af, når du skal bruge dem.

Når du så skal bruge et par kvadrater, tager du blot fryseposen op og vrider et par af dem af og putter over i en anden tallerken. Derefter sætter du resten tilbage i fryseren til næste gang, du skal bruge hakket kød af den ene eller den anden art.

Til sidst putter de tallerkenen ind på midten som en opfordring til at lave mad.

Gode reaktioner

Videoen er indtil videre blevet set 435.849 gang, og den har fået utallige kommentarer med på vejen.

Nogle er dog lidt skeptiske over for videoen: "Sjovt at læse kommentar fra danish crown - tænker det er som aldrig har skulle køre sin egen husholdning 😂"

En anden skriver: "Hvem bruger så lidt kød i madlavningen? 😳"

En mener, at kød faktisk burde sælges sådan: "Det er smart at fryse det ned i sådan en pose. - Men hvorfor sælger I det ikke i sådan nogen smarte poser? Så skulle man ikke bruge ekstra ressource når det skal pakkes om og man havde heller ikke alle de plast pakker som fylder hele plastsorteringsspanden op!"

Hvortil Danish Crown svarer: "Det er en god idé Jeanett 😃 Jeg ved dog ikke, om der er noget rent produktionsteknisk i det - men jeg giver din idé videre 😎"