Inden sommerferien: Du vender nakkepuden helt forkert!

Forbrug

30/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad gør du for at sove ombord på flyet eller under lange køretur?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt - og det betyder, at det for tusindvis af danskere også bliver tid til timelange flyve- eller køreture.

For nogle er det en perfekt tidslomme til at løse en god bog, til at se en film eller lignende, men har man været tidligt oppe (eller er ude på en af de rigtig lange ture), er der også mange, der gerne vil have sig en lur.

Og her kommer så den alt for velkendte udfordring: For hvordan hulen får man sig en skraber, når man sidder i et alt andet end komfortabelt flysæde eller på bagsædet i en overfyldt bil?

Den famøse nakkepude

Der findes et hav af ting, som siges at hjælpe med netop det problem, og en af de mest velkendte er nok nakkepuden, som eftersigende giver den nødvendige støtte til at lade hovedet dingle.

Men en TikTok'er med brugernavnet @sidneyraz har faktisk fundet ud af, at vi bruger nakkepuden helt forkert - og selvom det var tilbage i 2021, at han afslørede det i en video, er det det perfekte tidspunkt til at få genopfrisket tippet!

For hvordan skal sådan en fidus lige vende? Faktisk stik modsat af, hvad du måske selv har gjort, og i hvert fald af, hvad du har set stort set alle andre gøre!

Artiklen fortsætter under videoen.

Nuvel, som TikTok'eren joker med i slutningen af videoen, så er det bestemt ikke den mest behagelige soveposition, men lidt har også ret - og det virker i hvert fald til at være en bedre løsning end den klassiske!

Blandt andre tips kan nævnes sovemasker for at holde lyset ude, og gerne også ørepropper, så du i hvert fald kan tage de øverste decibel af de skrigende unger eller feriehungrende par, der er på vej sydover.