Genialt tip kan spare dig for mange minutter: Sådan tørrer du din neglelak på et øjeblik

Forbrug

07/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Har du prøvet om det virker?

Mange mennesker elsker at have nylakerede negle – men selvom processen med at gøre det kan være både rolig og terapeutisk, kan den være utrolig frustrerende.

Det skriver Mirror

Du har brugt evigheder på at file dine negle, skubbet dine neglebånd tilbage og derefter møjsommeligt lakeret hver fingernegl – flere gange.

Vi har alle prøvet det

Du kan prøve at blæse på dem, eller endda påføre et produkt, der skal hjælpe dem med at tørre hurtigere - men så er du snart færdig, bemærker du en udtværet plet på dem.

Uanset hvor længe du venter på, at din neglelak tørrer, er den aldrig længe nok. Vi har alle været der, og det er virkelig irriterende.

Heldigvis har en skaberen af ​​online skønhedsindhold kaldet Rakhee, fra Rakhstar Beauty, delt et utroligt hack, som hun siger har været en "livredder".

Dyp dine negle i vand

Skønhedselskeren tog til TikTok for at dele sit tip, som ikke vil koste dig nogen penge. Hun snupper simpelthen et glas vand, tilføjer is og dypper sine negle i det efter at have lakeret dem.

Rakhee, der poster under brugernavnet @_rakhstarbeauty, sagde:

"Dyp dine negle i isvand efter at have malet dem, og de vil tørre øjeblikkeligt."

Virker på tynde lag

I videoen kunne hun se hun dyppe sine negle i et glas vand med is, og så er hun i stand til at røre ved dem uden at udtvære.

Rakhee, der har sagt, at dette tip har været en "livredder", tilføjede, at dette kun virker, hvis du maler "tynde lag".

I kommentarfeltet blev folk blæst omkuld af neglelakhacket, hvor en person sagde: "Du har måske lige reddet mig."

En anden tilføjede: "Omg, du har måske bare sparet mig så meget tid, fordi jeg er ved at lave mine negle lige nu og aldrig vidste det."

En tredje tilføjede: "Så dette hack på YouTube for år siden, og jeg har gjort det lige siden. Perfekt."