Følger Søstrene Grenes eksempel - nu lukker Imerco også

Forbrug

21/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Og en anden butik drejer også nøglen om inden længe.

Shoppingcentret City Vest i det vestlige Aarhus er i frit fald.

I løbet af de seneste uger har et stort antal butikker valgt at opsige deres lejemål, og nu melder en ny stor spiller sig i samme kor.

I slutningen af maj meddelte Søstrene Grene, at de ville lukke deres butik i shoppingcentret (med sidste åbningsdag d. 17. juni, altså i lørdags), og nu er turen så kommet til Imerco.

Eller ... rent faktisk er turen allerede overstået, for Imercos butik i City Vest lukkede faktisk allerede d. 10. juni.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Ti dage inden lukningen blev der sat gang i et stort udsalg i Imerco-butikken, men der var dengang ikke nogen melding om, at det var et egentligt ophørsudsalg.

Det har imidlertid vist sig, at det var tilfældet, for lægger man turen forbi butikslokalerne i City Vest i dag, mødes man blot af et skilt i butikken, der informerer om, at butikken altså lukkede d. 10. juni.

Outlet holder ophørsudsalg

Kombinationen af mangel på kunder i City Vest, og det faktum at flere og flere butikker vælger at forlade stedet, forstærker den negative spiral for shoppingcentret.

Head of Content & Social Media hos Imerco, Maria Harmuth Van Driessche, fortæller da også til Århus Stiftstidende, at det netop er de manglende butikker og den begrænsede kundestrøm, der ligger til grund for kædens beslutning.

Imerco er imidlertid ikke ene om at forlade City Vest med kort varsel. Også Skohunden, der sælger både tøj, sko og sportsudstyr, er snart fortid i shoppingcentret, og derfor kan du for tiden få op til 70 procents rabat, indtil butikken lukker i slutningen af juni.

Ifølge ejer Casper Vodsgaard er de blevet opsagt, men fra City Vest lyder det imidlertid, at Skohunden havde et tidsbegrænset lejemål, som nu er udløbet.