Få 1. klasses billetter billigt: Stewardesse deler vilde hemmeligheder

Forbrug

22/09/2023

Screenshot: TikTok @cierra_mistt
Screenshot: TikTok @cierra_mistt

Skrevet af Emil B.

Bare jeg havde vidst det noget før!

En stewardesse har afsløret de "billige pladser", passagerer skal booke for at få en gratis opgradering til første klasse midt under flyvningen.

Cierra Mistt har taget til TikTok for at dele 'flyvehemmeligheder' for at forbedre din næste flyvning, når du booker en økonomiklasseplads.

Hun hævder, at passagerer, der booker en plads bagerst i flyet, har den bedste chance for at sikre sig en gratis opgradering, når de er i luften.

I sin video siger hun: "Sådan får du gratis første klasse på din næste flyvning. Sid bagerst. På fly, der ikke er fulde, skal vi normalt flytte passagerer af vægt- og balancehensyn. Når vi gør det, er det normalt fra bagerst til forreste. Hvis det er tilfældet, vil stewardesser gå til folkene på den allersidste række for at gå op foran, for så kan de sidde der efter at have udført deres service. For det er meget mere behageligt at sidde i de passagersæder end i jumpseats."

Alternativ måde

Ikke nok med det så deler hun også en anden måde, som hun hævder er "endnu nemmere". Siger forklarer, at passagerer kan få en gratis opgradering ved frivilligt at forlade en overbooket flyvning. Hun sagde: "Dette sker meget i dag. Du vil vide, når din flyvning er fuld eller endda overbooket, fordi gateagenterne normalt vil lave en meddelelse i begyndelsen og fortælle dig dette."

Og hun tilføjer, at "de vil normalt begynde meget lavt med en £200 til £500 voucher [for at frivilligt opgive din plads på flyvningen]. Men det er det, du skal gøre i stedet. Gå til gateagenten, giv dem en pris og sig, at du vil have det i kontanter. Når gateagenten ombooker dig til den næste flyvning, skal du sørge for, at de sætter dig i første klasse for at kompensere for den tid, du mister, fordi du blev smidt af den flyvning. Over 99% af tiden fungerer dette."