Det har været nærmest umuligt at lægge mærke til, for stort set alle butikker og webshops reklamerer med det lige nu: Black Friday.
I år løber det af stablen fredag d. 25. november, og annoncerne lover guld og grønne skove med massive besparelser og vanvittige procents rabatter.
Men du kan ikke stole på, at der faktisk er tale om så fantastisk tilbud, som du bliver stillet i udsigt.
Tidligere år har der været historier om, at forretninger og webshops presser prisen op i løbet af sensommeren og efteråret, så de kan få besparelserne på Black Friday til at virke større, end de faktisk er.
Det kaldes "falske tilbud", og desværre er det stadig noget, der bruges i vidt omfang.
Det fortæller forbrugeranalytiker hos prisportalen PriceRunner, Katrine Barslev, til DR.
"Der er virkelig nogle forretninger, der benytter sig af det med at sætte priserne op i løbet af efteråret for så at dumpe dem igen," siger hun.
Black Friday er en tradition i USA, og den falder på fredagen efter Thanksgiving, som altid er den fjerde torsdag i november måned.
På Black Friday er de amerikanske butikker fyldt med tilbud, og ligesom mange andre amerikanske traditioner og forbrugsbegivenheder, har mange danske butikker også taget traditionen til sig.
Op til Black Friday har PriceRunner holdt øje med varepriser på de mest populære produkter hos Danmarks største internetbutikker, og analysen bekræfter, at der er falske tilbud i omløb.
Det er særligt husholdningselektronik som kaffemaskiner, foodprocessorer og lignende, der er ramt af finten.
"En stor andel af de kaffemaskiner, der er på tilbud lige nu, har været udsat for en prisstigning i løbet af efteråret. Det er et falsk tilbud, siger Katrine Balslev til DR.
Også Marie Frank-Nielsen, jurist i Forbrugerrådet Tænk, bekræfter over for DR, at butikker og webshops benytter sig af tilbudsfinten, når Black Friday nærmer sig.
"Mange vil gerne kunne sige, at de har sparet penge på Black Friday. Men køber man noget på falsk tilbud, har man jo ikke rigtig sparet noget," uddyber hun.