De værste modediller de sidste 30 år for danske drenge og mænd

Forbrug

05/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Igennem tiden har det været mange modediller for mænd, der i bagklogskabets lys har vist sig at være en mindre god idé. Og nu deler brugere på Reddit de værste af slagsen.

Silkeshorts

En person er taget til Reddit for at få stillet sin nysgerrighed: "Som titlen indikerer, så syntes jeg det kunne være sjovt at høre hvad folk syntes er det værste stykke tøj/accessorie el.lign. mænd kan gå med. Alt er velkomment lige fra 00ernes evisu-bukser til 20ernes bøllehat."

Og svarene er meget forskelligeartede. Folk er dog enige om, at den værste modedille er de de såkaldte silkeboxershort. På redaktionen er vi bekendt med dem. Det er boksershorts lavet af silke, der måske var bløde, men også frygtelige irriterende: "Silkeboksershorts - gerne med enten Snoopy eller Simpsons. De var jo frygtelige - ikke mindst at have på. De kravlede op og sad som sådan en silkepølse ovenover hængerøvsbukserne."

Og en tilføjer: "Jeg var i swingerklub for nogle uger siden hvor en mand rendte rundt med Bart Simpsons boxershorts."

Bæltetasker

En anden, der er rigtig højt på listen, er de såkaldte bæltetasker: "Belt bags (eller hvad de nu hedder) fra Gucci & andre lignende mærker. Plus point hvis det er counterfeit."

 Til den er der en med en genial historie: "Jeg arbejdede engang i en børnehave, hvor vi havde en dreng der var totalt ustyrlig og konstant slog de andre børn. Jeg måtte ofte "pacificere" ham indtil han faldt ned. Et af de mere specielle tilfælde. Hans mor var ofte på afvænning et sted sydpå, og kom hjem med et nyt forbrug. Hans far sad i fængsel for vold. Så.. han havde lidt presset fremtid.

Og han fortsætter: "Anyway, en dag mødte jeg hans far, som havde mavetaske på, og sagde "'Hej! Jeg har hørt en masse godt om dig! Vores søn elsker dig! Skal du have noget coke?' og så lynede han op for mavetasken.. 'Nej.. altså? Jeg..? Ellers tak' lynlåsen fra mavetasken går den anden vej 'Okay, men du siger bare til!'".

Broccolifrisure

En tredje, som mange også syntes var enige i, var den såkaldt broccolifrisure: "Ikke ligefrem tøj, men den broccolifrisure samtlige unge mænd under 25 år får i dag." 

Ikke alle havde hørt om det udtryk før og en elskede det: "Omg det er den værste!!! Hvorfor har ALLE den frisure?!" og en anden tilføjer: "har ikke hørt det omtalt sådan før, men jeg ELSKER det!"