"Burritometoden" tørrer tøj på fem minutter uden tørretumbler eller opvarmning

Forbrug

03/12/2023

Foto: YouTube @Organizing TV
Foto: YouTube @Organizing TV

Skrevet af Emil B.

Denne fem minutters vasketøjshack kan give dig tørt tøj uden behov for lufttørring eller tørretumbling. Du sprarer tid og penge med dette tip fra eksperten fra Organizing TV, Tor Rydder.

Hvis der er én ting, der er sikkert i livet, er det vasketøj. Tøj bliver altid snavset og skal være rent, hvilket fører til en uendelig cyklus af vasketøj.

Dette bliver værre, når du har familie, især børn, der kræver rent tøj dagligt. Vasketøj kan tage meget tid og plads, når du forsøger at finde nye overflader til at tørre tingene på.

Heldigvis har en tøttørringsekspert et trick til dig, der vil tillade dig at tørre tøj på kun fem minutter uden behov for en tørretumbler eller vinden.

Tor Rydder har delt sin "burrito-metode", der virker, hvis du har brug for at tørre noget hurtigt når som helst. På sin YouTube-kanal, Organizing TV, viser han teknikken, der kun kræver et håndklæde og gulvet. Se videoen i bunden af artiklen.

Sådan gør du

Han starter ud med at sige "for at lave burrito-metoden lægger vi en nyvasket T-shirt på et håndklæde. Derefter starter vi med at folde T-shirten over, sådan."

Han foldede toppen med mediumstore flapper og lagde dem oven på hinanden, indtil T-shirten er fuldstændigt indhyllet i håndklædet.

"Når vi når toppen, begynder vi at træde ned på håndklædet," sagde han, idet han pressede sine knæ ind i det sammenrullede håndklæde.

Og han uddyber: "Grunden til, at vi gør dette, er, fordi håndklædet vil absorbere al vandet fra burritoen. Når vi pakker den ud, vil den være meget tørre."

Han forklarede, at du også kan vride vandet ud af "burrito'en", hvis du ikke ønsker at træde eller knæle på håndklædet. Når du har knælet eller vredet det overskydende vand ud, kan du rulle håndklædet ud og tage T-shirten.

"Jeg finder, at denne metode let forkorter tørretiden fra en hel nat til et par timer," forklarede Tor.

"Hvis du er i et varmere klima, kan du sandsynligvis tage det på, og det vil tørre af sig selv."

På egen hånd bør denne metode tørre dit tøj på et par timer, men hvis du ikke har tid, og du er i et køligere klima, anbefaler han at blæse toppen med en hårtørrer i maksimalt fem minutter.

Hvis du ikke har tid til at vente et par timer, og du er et koldere sted, anbefaler han at lægge toppen på en bøjle og blæse den med en hårtørrer i maksimalt fem minutter.

Hvis du ikke har en bøjle, kan du lægge den på en vask eller stol.

Kilde: Mirror.