Angrebet af skadedyr - Føtex lukket på ubestemt tid

Forbrug

14/07/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af J. Bøgen

Der er ikke nogen tidshorisont for, hvornår man regner med igen at kunne slå dørene op.

Indkøbsturen for borgerne i Middelfart stoppede brat torsdag, da de nåede til butikkens døre - i hvert fald hvis de havde planlagt at handle ind i Føtex på Kløvervej i den fynske by.

For i stedet for elektriske døre, der åbnede og lukkede for kunder på vej ind og ud, blev man mødt af en mørklagt butik og en lap papir i døren:

"Vi må desværre holde lukket i dag, da vi mistænker, at en lille, ubuden gæst formentlig har banet sig vej ind i varehuset."

Det står ikke klart ud fra beskrivelsen, hvilken lille ubuden gæst, der er tale om, men sikkert er det i hvert fald, at Føtex har tilkaldt skadedyrsbekæmpere for at komme problemet til livs.

Det kan imidlertid vise sig at blive lidt af en udfordring, for tænk lige på, hvor lille en mus eller rotte er - og overvej så, hvor mange steder, sådan en lille fætter vil kunne gemme sig i et flere hundrede kvadratmeter stort varehus.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Presse-fotos.dk

Tidshorisont ukendt

På nuværende tidspunkt forsøger personalet i samarbejde med skadedyrsbekæmpelsesfirmaet Mortalin at blive helt sikre på, hvad der er sket.

Derfor er der i skrivende stund ikke nogen tidshorisont for, hvornår Føtex Middelfart igen kan åbne.

Men på butikkens Facebookside kan man holde sig opdateret på, hvornår det sker, når der kommer mere information.

Ifølge et vidne på stedet er Føtex blandt andet i gang med at smide frugt ud, mens hunde afsøger området. Det skriver presse-fotos.dk.