Aldi skruer prisen i bund: Endelig budget til kød i madplanen

Forbrug

27/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Louise S.

Hvad skal menuen stå på i aften? Det er et spørgsmål, mange danskere stiller sig selv hver dag. Og det er ikke blevet nemmere at finde på, efter priserne er strøget i vejret i løbet af de seneste måneder. Men svaret på spørgsmålet har Aldi i denne uge, og det er tilmed billigt.

Kød er en eftertragtet vare

Hvis ikke man er vegetar, har madbudgettet ændret sig en del. Særligt priser på kød er steget som aldrig før, hvilket har gjort det svært for kødelskerne at nyde deres hakkebøf med bløde løg uden at skulle tænke over pengene på kontoen.

Prøv at tænk tilbage på juletiden, hvor der var uhyre lave priser på flæskesteg til under 5 kr. halvkiloet. En unormalt lav pris, der nu er blevet til en unormal høj pris, som gerne runder de 40 kr. kiloet.

Medister på menuen

Heldigvis konkurrerer supermarkederne stadig, hvilket nogle gange giver udslag i diverse tilbudsaviser. Og det har Aldi i denne uge gjort i forhold til kød. Her kan du derfor roligt gå på indkøb med kød på indkøbssedlen. Aldi har skruet prisen i bund på medister af dansk gris, der kun koster 12 kr. for 400 g. Tilbuddet gælder til og med torsdag d. 29. september.

Du kan læse gratis læse Aldis tilbudsavis her.

Ingen tid at spilde

De stigende priser har givet danskerne anderledes købsvaner, og det mærker supermarkederne også. Derfor er der ofte større rift om de bedste tilbud, hvor nogle supermarkederne efter få timer kan stå med tomme kølediske. Til sammenligning koster en medister i Coop 39,95 kr., hvorfor der sandsynligvis vil være stor rift om medister i denne uge i Aldi.

Skal menuen stå på hakkebøf?

Udover medister har Aldi også andre tilbudsspots, der kunne friste til en lækker menusammensætning. Skal du i stedet lave hakkebøffer til aftensmad, har Aldi også tilbud på hakket oksekød til 30 kr. og kartofler til 10 kr.