3 tricks, som alle iPhone-brugere bør kende til

Forbrug

15/9/23 | 07:55

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En TikTok-stjerne har delt værdifulde tricks for iPhone-brugere, der kan forbedre deres oplevelse.

Tidligere i år afslørede TikTok-brugeren @AppleTech029 nogle lidt kendte tricks for iPhone-ejere: "Tre iPhone-tricks, som enhver Apple-bruger bør kende," sagde content creator i starten af den 26 sekunder lange video, der er delt af TheSun.

Det første trick kan bruges, mens du kigger indstillingerne igennem for at hjælpe dig med at navigere hurtigere: "Hvis du holder Tilbage-knappen øverst til venstre inde, kan du hurtigt springe tilbage til en af de tidligere sider," afslørede han.

Det andet trick kan tilgås i Mail-appen for at hjælpe dig med at organisere din indbakke: "Du kan hurtigt slette en e-mail ved at dobbeltsvipe til venstre," forklarede han.

Og det tredje trick handler om at få adgang til dine Wi-Fi-netværksadgangskoder: "Gå til Indstillinger, gå til Wi-Fi, klik på rediger-knappen øverst til højre. "Og nu skal du trykke på 'i'-ikonet for ethvert Wi-Fi-netværk, og du har mulighed for at tjekke adgangskoden," tilføjede han.

Han afsluttede videoen med at bede sine følgere om at dele de praktiske tip med deres venner og familie.

Gode reaktioner på det

Siden den blev delt på TikTok har tricket fået mere end 40.000 likes og dusinvis af kommentarer.

"Det sidste er så sandt. Jeg tvivlede," sagde en bruger.

"WiFi'en er ikke for alle wifi, det er kun det WiFi, du har været tilsluttet," bemærkede en anden bruger.

"Tak, bro," tilføjede en tredje TikToker.

Noter kan scanne dokumenter

Dette er dog ikke den eneste trick. For kort tid siden delte Abi på sin instagramkonto @forgoodcode, at enhver iPhone-bruger kan bruge Noter-appen – tidligere brugt til indkøbslister eller berusede tanker – til at scanne dokumenter og gemme dem som PDF direkte på deres telefon.

Han gav derefter en enkel og sikker trin-for-trin demonstration for at sprede nyheden om den "mest kraftfulde" funktion.

Det er ret simpelt, og du skal blot gå ind i "Noter"-appen og trykke på kamera nederst i venstre hjørne. Derefter skal du bare følge instruktionerne, der guider dig igennem.

Generelt virker vores smartphones til at kunne så meget, at det næsten ikke er muligt for et enkelt menneske at have et fuldt overblik over, hvad vi går glip af. Se for eksempel bare nedenstående video, hvor tech-youtuberen ProperHonestTech gennemgår 10 iPhone-tricks, som du nok heller ikke kender!