Skal du til fødselsdag? 3 geniale tips til gaveindpakning af ujævne pakker

Forbrug

30/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

Der er tips til både runde gaver og ting med uregelmæssige former!

Juletiden er overstået, men der er jo også en del fødselsdage i løbet af et år - og måske vil du også gerne have en værtinegave med til nytårsaften.

Uanset hvad kan gaveindpakning være noget af en pestilens, særligt hvis det, der skal pakkes ind, ikke bare er firkantet eller rektangulært.

For at hjælpe med at gøre dem pæne har en social media influencer delt sine bedste indpakningshacks.

1. Indpakning af akavet formede gaver

TikTok-influenceren Chantel Mila delte først et hack til indpakning af akavet formede gaver, såsom en blød legetøjsbamse, for at få det til at ligne en julekrans.

Hun begyndte med at klippe indpakningspapiret til størrelsen og placerede legetøjet i midten. Hun foldede derefter hver halvdel af papiret til midten og sikrede det med tape. Derefter tog hun gaven ud og foldede papiret til en rektangel og igen langs til en smal rektangel.

Chantel foldede derefter siderne indad ca. fem centimeter før hun skar de fire hjørner af i en retvinklet trekant. Når dette blev foldet ud, lignede det en julekrans, hvor gaven kunne placeres i midten.

Hun bandt derefter siderne med bånd for at skabe krans-effekten.

2. Indpakning af runde gaver

Chantel delte også den bedste måde at pakke en rund gave som et stearinlys eller en diffuser, hvilket undertiden kan have overskydende papir, hvilket gør det rodet.

Hun målte først mængden af papir, der var brug for, før hun skar hver lang side i strimler på omkring to til tre centimeter.

Hun placerede derefter gaven på papiret og sikrede det med tape, før hun foldede hver fane, hun lige havde skåret, rundt om bunden og toppen af gaven.

Alle strimlerne skulle nå midten af toppen og bunden af gaven og ville kun kræve en lille mængde tape for at sikre den. Chantel anbefalede at afslutte gaven med en sløjfe for et ekstra pift.

3. Indpakning af uregelmæssigt formede gaver

For dette hack demonstrerede influenceren, hvordan man indpakker en kasket, som er akavet i form og størrelse.

Hun målte først papiret til at passe omkring gaven og tapede midten sammen. Derefter foldede hun basen opad og åbnede let papiret, indtil det skabte en diamant.

Hun foldede siderne indad før top og bund og sikrede derefter alle sider med tape for at skabe en flad bund. Hun placerede gaven indeni og forseglede toppen for at skabe en pæn gavepose lavet af indpakningspapir.

Disse indpakningshacks fra Chantel Mila er en gave i sig selv, der gør det lettere at indpakke uregelmæssigt formede gaver. Med lidt kreativitet og disse tips kan du nemt forvandle selv de mest udfordrende gaver til smukt indpakkede overraskelser, der vil glæde enhver modtager.

Kilde: Express