WHO med udmelding: Ny coronavariant fundet

corona

11/3/22 | 18:44

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

WHO melder ud, at der er opdaget en ny coronavariant.

Corona er ikke noget der bruges meget krudt på for tiden. Den hærger dog stadig rundt omkring i verden, og nu melder WHO ud, at der er kommet en ny variant.

Ifølge USAtoday og Reuters så har WHO fundet den nye coronavariant. De meldte i går ud, at varianten er en slags kombination mellem Delta og Omikron.

WHO meddeler at varianten angiveligt skulle være fundet i både Frankrig, Holland, USA og Danmark.

I alt skulle 17 personer være smittet med varianten.

Ifølge Reuters så er varianten ikke en, der på nuværende tidspunkt vækker bekymring, og det ventes derfor ikke, at den vil sætte gang i en ny smittebølge.

De følger dog varianten nøje.

Antallet af døde i Danmark når ny rekord

Mens alle nyheder fokuserer på krigen i Ukraine, så raser coronavirussen stadig i Danmark. Faktisk viser tal fra Worldometers, at Danmark aldrig har haft så mange coronadødsfald før.

Selvom corona ikke længere er en samfundstruende sygdom, så raser smitten stadig blandt danskerne. Der er således stadig dødsfald, selvom dødeligheden for sygdommen er ekstrem lav, så er antallet af døde per dag steget til rekordhøje niveauer.

Det kan man studere nærmere på Worldometers, der baserer sine data på officielle kilder, bl.a. det respekterede John Hopkins University og tal fra regeringskilder i de fleste lande.

I onsdags blev der således noteret 60 coronarelaterede dødsfald, hvilket står i skarp kontrast til de tal, der fik landet til at lukke ned i begyndelsen af 2021. Her var det maksimale antal coronarelaterede dødsfald på en dag oppe på 44.