Hjem > Brugerbetingelser

Brugerbetingelser

Brugerbetingelser på www.pensionist.dk

 

Her finder du de betingelser, der gælder, når du bruger alle funktioner på Pensionist.dk.
Brug af hjemmesiden eller tjenester på hjemmesiden betragtes som accept af betingelserne, og det er derfor vigtigt, at du læser betingelserne grundigt igennem.
Betingelserne bliver opdateret efter behov. Du kan holde dig orienteret om de betingelser, der til enhver tid gælder, ved at klikke dig ind på ”Brugerbetingelser” på nederst på alle sider på Pensionist.dk.
Betingelserne er senest opdateret den 1. marts 2020.

 

Hvad er formålet med Pensionist.dk?

Formålet med Pensionist.dk er at skabe en unik platform på nettet, hvor alle informationer og funktioner er målrettet pensionister i alle aldre.

 

Fritvalgsguiden.dk

På Pensionist.dk finder du søgemaskinen Fritvalgsguiden.
På Fritvalgsguiden.dk kan du søge information og svar på de mange spørgsmål og udfordringer, tilværelsen, som pensionist, giver anledning til.
Formålet er at medvirke til at gøre livskvaliteten og vidensniveauet for pensionister og pårørende endnu bedre – ved at samle og sortere, så du kan finde oplysninger og direkte links til det hele – ét sted på nettet.
Oplysningerne på hjemmesiden er af generel, orienterende karakter.
Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at søge yderligere rådgivning hos en fagperson, hvis du skal have besvaret et konkret spørgsmål.

 

Hvem ejer Pensionist.dk med bl.a. Fritvalgsguiden?

Pensionist.dk blev udviklet af sygeplejerske Pia Brændstrup i 2009 og tilhører nu MediaGroup Denmark ApS (CVR-nummer 35809295)
Alle rettigheder til materialet på hjemmesiden såsom grafik, tekster, lyd, videoer, fotografier, animationer og tegninger tilhører Pensionist.dk eller samarbejdspartnere, der har givet os tilladelse til at bruge materialet.
De varemærker, logoer og andre forretningskendetegn, du finder på hjemmesiden, tilhører Pensionist.dk eller partnere, som vi samarbejder med.

 

Hvem er ansvarlig for Pensionist.dk og Fritvalgsguiden?

Vi gør vores bedste for at sikre, at materialet på Pensionist.dk er korrekte og fyldestgørende, men afgiver ikke nogen garanti herfor.
Vi og vores leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler i materiale, ekspertsvar eller tjenester på Pensionist.dk eller for direkte eller indirekte tab eller skade uanset art, som måtte opstå ved brug heraf.
Ansvarsfraskrivelsen gælder også i forhold til hjemmesider, som Pensionist.dk og Fritvalgsguiden linker til.

 

Hvordan må materialet og tjenesterne på Pensionist.dk og Fritvalgsguiden bruges?

Du må læse alt det materiale og bruge alle de tjenester, der findes på Pensionist.dk og Fritvalgsguiden, ligeså meget du vil.
Hvis du støder på materiale, som du gerne vil gemme elektronisk eller have på papir, er du velkommen til at downloade eller udskrive enkelte eksemplarer af materialet, men kun til din egen private brug.

Erhvervsmæssig brug af materiale, varemærker, logoer og andre forretningskendetegn på Pensionist.dk og Fritvalgsguiden uden vores forudgående, skriftlige tilladelse er forbudt.

 

Personlige oplysninger

Hvis du giver os personlige oplysninger om dig selv, skal oplysningerne være korrekte.
Du må altså ikke udgive dig for at være en anden eller give os fiktive oplysninger.
Hvis du bevidst giver os forkerte oplysninger, har vi ret til at slette dig som bruger af Pensionist.dk og Pensionistklubben uden varsel.
Hvis du bliver opmærksom på, at du ved en fejl har givet os forkerte oplysninger, eller at oplysninger, du har givet os, er forældede, skal vi venligst bede dig give os besked, så oplysningerne kan blive rettet.

 

Hvordan behandler Pensionist.dk personlige oplysninger?

For at du kan bruge tjenesterne på Pensionist.dk er det i nogle tilfælde nødvendigt f.eks. ved brug af Pensionistklubben, at du sender os personlige oplysninger, såsom navn, alder, e-mailadresse eller telefonnummer.
Vi behandler alle personlige oplysninger i overensstemmelse med den lovgivning, der til enhver tid gælder på området, og Pensionist.dk persondatapolitik.
Du finder vores persondatapolitik under ”Persondatapolitik” på Pensionist.dk forside, og vi vil opfordre dig til at læse politikken grundigt igennem.

 

Hvordan afklares uenighed?

Vi gør vores bedste for at sikre, at alle, der bruger Pensionist.dk får en god oplevelse.
Hvis der på trods heraf skulle opstå uenighed imellem Pensionist.dk og en bruger om forhold, som vedrører Pensionist.dk vil vi i første omgang forsøge at finde en mindelig løsning.
Hvis det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, er Pensionist.dk og brugeren hver især berettiget til at indbringe uenigheden for domstolene.
Enhver uenighed er underlagt danske domstole og dansk ret.

 

Tak for din opmærksomhed og rigtig god fornøjelse på Pensionist.dk!