Sætter ild til køkken og ødelægger kylling: 13-årig dreng har sært talent

Bookbait

12/9/22 | 12:42

Skrevet af Gregers A. Tingager

Drengen Alcatraz fra USA har fundet ud af, at han har talent for at ødelægge ting.

"Jeg har altid hørt mig selv omtalt som destruktiv, men det kan jeg ikke lide. Jeg har bare talent for at ødelægge ting," fortæller Alcatraz. Det er noget, han har levet med længe: 

"Da jeg var ung, kaldte de andre børn mig for klodsmajor. Jeg ødelagde alting - tallerkener, kameraer, kyllinger. Det virkede uundgåeligt, at alt, jeg havde i hænderne, enten ville slå revner, blive tabt eller på anden måde gå i stykker," fortæller han. 

Alcatraz bor i øjeblikket hos plejeforældrene Joan og Roy, hvor han allerede har formået at ødelægge både vaskemaskinen og græsslåmaskinen. Alligevel har familien valgt at lade ham blive boende. 

"Han er en dreng med udfordringer, men han har et godt hjerte," fortæller plejefaren Roy. 

Bookbait er artikler, der er skrevet indenfor et specifikt bogunivers. Artiklerne er skrevet som helt almindelige virale nyheder med en clickbait-overskrift og indhold, som matcher andre virale nyheder.

Artiklerne er selvfølgelig fiktion, men vi håber, de giver et smil om læben. Måske giver de dig endda lyst til at læse den bog, som er grundlaget for artiklens indhold.

Du kan købe bogen her.

Hans seneste ødelæggende eventyr er gået ud på at brænde familiens køkken ned, hvilket har været rigtigt omkostningstungt for familien, da Joan arbejder indenfor kokkefaget. 

Alcatraz fortæller selv om episoden, at han bare ville lave kop-nudler, men da han tændte for gassen, stod der straks stikflammer op omkring gryden.

Først forsøgte Alcatraz at slukke for gassen, men gashåndtaget knækkede af, og talentet for at ødelægge fortsatte med at gøre det umuligt for ham at slukke ilden:

"Jeg forsøgte at flytte gryden fra ilden, men selvfølgelig knækkede håndtagene af," fortæller Alcatraz, der til sidst flygtede ud af huset.  

Om familien vil lade Alcatraz blive boende efter dette uheld er endnu uvist. 

"Jeg ville bare lave aftensmad," fortæller Alcatraz og fortsætter: "Jeg tænkte, at selv jeg ikke kunne ødelægge kop-nudler." 

Men det kunne han.

Denne artikel er sponsoreret, er fiktiv og er en del af Bookbait-konceptet.
Du kan købe bogen her.