Politiet beder om hjælp: Forsvunden kvinde dukker op på traumecenter efter 13 år

Bookbait

30/10/22 | 07:41

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Gregers A. Tingager

Den 23-årige Lena Beck fra München har været savnet siden hun forsvandt efter en fest for mere end 13 år siden.

Nu er der dukket en kvinde op på hospitalet, som passer på beskrivelserne af den forsvundne Lena. Med sig har hun en lille pige.

Kvinden ligger i øjeblikket på hospitalet, hvor hun svæver ind og ud af livsfare efter en ulykke, hvor hun er blevet ramt af en bil. Sammen med hende er den lille pige Hannah, der efter omstændighederne har det godt.

Bookbait-artikel

Bookbait er artikler, der er skrevet indenfor et specifikt bogunivers. Artiklerne er skrevet som helt almindelige virale nyheder med en clickbait-overskrift og indhold, som matcher andre virale nyheder.

Artiklerne er selvfølgelig fiktion, men vi håber, de giver et smil om læben eller noget at tænke over. Måske giver de dig endda lyst til at læse den bog, som er grundlaget for artiklens indhold.

Artiklen er sponseret indhold, denne artikel er inspireret af Kære Barn af Romy Hausmann.

Du kan købe bogen her. 

Boet i hytte med to børn og mand

Politiet har ikke kunnet få meget ud af den lille pige, der dog har fortalt, at kvinden er hendes mor og at hun hedder Lena.

”Efter længere tids forhør har pigen fortalt, at hun bor med sin mor Lena, lillebror Jonatan og far i en hytte i skoven. Vi arbejder indædt på at finde frem til lillebroren og faren, i håbet om at kaste lys over sagen,” fortæller politikommissær Giesner.

Familien turde ikke tro på det

Lenas far Matthias og mor Karin er overraskede over at hun er i live

”I de seneste år har vi forestillet os Lenas død på de mest forfærdelige måder. Vi har pint os selv med tusindvis af scenarier. Vi stoppede med at håbe på, at telefonen ville ringe og at hun var i live,” fortæller Lenas far Matthias og fortsætter:

”Det sidste min lille pige sagde til mig var ”Hej hej far, vi ses lige pludselig” og nu er der gået næsten 14 år.”

Familien skal nu ud på hospitalet og gense deres datter for første gang i næsten 14 år og det er overvældende.