Ny online boghandel vil være landets billigste

Bøger

15/10/22 | 07:03

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Den nye online boghandler Bogreolen.dk er netop stormet ind på det danske bogmarked, og vil udfordre de nuværende boghandlere på særligt ét område, nemlig på priserne.

“Med stigende forbrugerpriser og høje regninger, må vi konkludere at forbrugeren vil ønske det billigste alternativ nu og i fremtiden, når det bl.a. kommer til at shoppe bøger. Bogreolen.dk vil fremover være Danmarks billigste boghandel og vores vision er at være bogelskernes foretrukne boghandel” - lyder det fra adm. direktør Thomas Schnoor.

Bogreolen.dks optræden på det hårde marked må glæde rigtig mange bogelskere i Danmark, da de kan se frem til at finde billigere alternativer i fremtiden. Men prisen er ikke det eneste fokusområde, som den nye boghandel vil udfordre konkurrenterne på.

Thomas Schnoor supplerer “Bogreolen.dk vil dog ikke gå på kompromis med andre vigtige parameter i købsprocessen, da vi i lige så høj grad vil være konkurrencedygtige på både sortiment, leveringstid og den generelle købsoplevelse for at opfylde alle kundens behov. Derudover ser vi, at andre boghandlere har stor fokus på deres streaming platform af lydbøger og e-bøger, hvorimod vores fokus kun vil være rettet på købsoplevelsen”. 

Boghandlerens vision er ikke til at tage fejl af - de vil tilbyde de samme titler som de andre store boghandlere, som f.eks. Tales.dk, Bog og Idé og andre, men til de billigste priser.