Hjem > Min Alder

Nå, men vi kan jo lige så godt komme gang.

Af: Pia Brændstrup - 13. september 2017 15:24 541

Siden bloggen gik i luften, har jeg haft en masse tanker om ”Kan du nu gøre det godt nok?” og ”Der er mange, som har meget mere forstand på at skrive end du har, så hvad skal det nu til for?”

MEN det skal til, og så må jeg se, om jeg bare kommer til at skrive for mig selv, eller der rent faktisk er nogen, der synes det kunne være interessant at følge med.

 

Jeg synes selv, det er en styrke, at jeg ikke er ekspert men kan se det hele lidt udefra.
Gennem mit arbejde med Pensionist.dk og Pensionistkortet har jeg jo dagligt kontakt med folk, der er ældre end mig og folk, der gerne vil i kontakt med målgruppen af os, der er forbi halvejs i livet.

 

Jeg får af og til spørgsmål om, hvor man kan arbejde, når man er passeret 65 år, og det undrer mig, at der ikke er nogen i aldersgruppen, der synes det kunne være spændende at prøve kræfter med iværksætteriet.

 

Fordelen ved folkepension er jo, at man er sikret sin indkomst, mens man prøver. Det eneste, der kan ske, er jo, at man får nogle nye erfaringer, og at man bruger sin tid på noget, man synes kunne være spændende.

Har du tænkt på det?

 

Ret mange af dem, jeg har kontakt med - tæt eller perifert – er ret spændende personer, og personligt har jeg svært ved at forestille mig at skulle på Folkepension om 9 år.
Jeg kunne godt forestille mig, at jeg ville ændre i mit arbejdsliv på et tidspunkt, men jeg synes simpelthen, der er for mange spændende muligheder til, at jeg ønsker at slippe dem.  

 

Her i weekenden kom jeg til at tænke på, hvor stor vores målgruppe er.
Det er faktisk ret vildt.
I Danmark er mere end 1/3 af befolkningen (1.811.832) fyldt 55 år.
2/3 af gruppen over 55 år (1.105.863) har ret til folkepension.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed