Hjem > Generelle Nyheder

Skab et unikt rum i haven med en pavillon

Af: Redaktionen - 11. januar 2018 12:12 539

Flere ældre anser haven som et sted, hvor der er plads til kreativitet og udfoldelse. De pusler ikke kun rundt i blomsterbedene eller passer hækken. I stedet er der er nu en voksende tendens til, at flere vælger at bygge en pavillon eller orangeri i deres have, hvorved der skabes et rum som både er udendørs og indendørs.

 

 

Lad ikke vejret påvirke dine aftener

Det danske vejr kan være upålideligt og til tider nådesløst. Dette oplever mange danskere, som ønsker at tilbringe tid udendørs eller i naturen. Dette problem kan løses ved at gå på jagt efter en havepavillon. Den tilbyder læ for både vind og regn, samtidig med at man stadig kan nyde haven fra vinduespartier. Med en havepavillon kan du altså forlænge sommerhalvåret og grillsæsonen. I en rummelig pavillon kan der stå havemøbler, hvilket indbyder til hyggelige middage med familie og venner på lune forårsaftener eller over sensommeren.

 

 

Kreer en personlig hyggekrog

Du kan indrette din havepavillon præcis efter egne ønsker. Hvad enten den skal indbyde til masser af gæster eller tosomhed. Vil du sætte et personligt præg på din havepavillon, så kan du eventuelt dekorere den med familiefotos eller postkort fra ferier. En anden mulighed er at finde nogle fine kaktusser eller planter, som kan bringe lidt grønt ind i pavillonen.

De fleste havepavilloner er fremstillet af træ, men de findes også i både glas og glasfiber. Udover materialevalg behøver du ikke nødvendigvis stille dig tilfreds med den farve træ, havepavillonen leveres i. I stedet kan du fatte penslen, hvis du har andre præferencer og vil give din pavillon et personligt præg.

 

 

Smuk og praktisk

En havepavillon er ideel, når man har brug for at stresse af. Hvis man tager en kop kaffe og en god bog med derud, så kan timerne flyve afsted. Derudover giver en pavillon dig også en opbevaringsmulighed til både havemøbler, cykler og haveudstyr. Det er fornuftigt og praktisk at kunne opbevare sit udstyr indendørs, så de holder længst muligt. Hos SH Pavilloner har de et stort udvalg af pavilloner. Uanset havens størrelse, så er det i de fleste tilfælde muligt at finde en passende havepavillon, da de kommer i mange forskellige størrelser og former.

 

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed