Hjem > Generelle Nyheder

Julefesten på de sociale medier

Af: Pia Brændstrup - 4. december 2017 10:21 777

Julebudskabet spredt på de sociale medier.

Jeg bruger Facebook til at sætte nogen opslag ind på, og så ser jeg, hvad andre har skrevet. Jeg orker ikke at skulle dokumentere mit liv fra ende til anden. Jeg ved godt, at Facebook kan hjælpe på at sprede budskaber, men jeg har egentlig aldrig rigtig sat mig ind i, hvordan man gør.

 

Min datter i Los Angeles hjalp mig med at sprede budskabet på Facebook, og så skal jeg love for at det hele tog fart. Der er nu en hel masse forskellige mennesker, der har delt budskabet og rigtig mange, der har kommenteret arrangementet positivt.
Det vil være dejligt, hvis vores julearrangement for fattige pensionister og førtidspensionister/enlige studerende med børn kan inspirere andre til at arrangere noget tilsvarende.

 

Langsigtet glæde
Personligt håber jeg især på, at julefesten kan danne grundlag for at skabe langsigtet glæde og måske være begyndelsen på venskaber på tværs af alder og baggrund.

Jeg har mødt mange mennesker, der ville blive gladere - bare ved at lære nye mennesker at kende. Når vi bliver ældre, eller når vores livsvilkår ændrer sig, kan det være svært at åbne op for andre. Vi er jo alle sammen så sårbare. Og resultatet bliver så, at man sidder i hver sin lejlighed med de samme drømme og behov for at være sammen med andre.


Da min mor blev alene, sagde jeg ofte til hende: ”Alle dem, du møder på din vej, på din alder, som også går rundt alene, er lige så interesserede i at snakke med andre mennesker, som du er. De oplever ensomheden præcis, som du gør. Snak med dem og lyt til, hvad de fortæller, så vil du hver dag opleve noget, der giver dit liv indhold”.

Som hjemmesygeplejersker har jeg ofte mødt mennesker, som har sagt til mig:” Du er den første, jeg har snakket med i flere dage”. Jeg bliver trist helt ind i hjertet, når jeg ved, der er så mange mennesker der sidder alene hver for sig, og som bare skal klare det hele selv.

Det kan også være, man bare har brug for at få en hånd til noget, man ikke kan klare selv, eller hvor resultatet bare ville blive så meget bedre, hvis man havde nogen til at hjælpe sig.


Tænk hvis julefesten også kunne være med til at ændre det - både for unge og gamle.

 

Meld dig til - KLIK HER

 

Vi foreløbig har fået tilsagn fra følgende sponsorer:
Aida - Super Brugsen, Vesterbro Torv - Match biler - CB Ejendoms Invest - Kvist og Jensen - Speedtsberg - Toms Auto - Evenlyrligt.com - Klinik Unik - Langenæsbagerierne - Restaurant Frederikshøj - Pensionist.dk

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed