Hjem > Generelle Nyheder

Gode råd til at holde dig i gang som pensioneret

Af: Halfdan Thiim - 28. september 2017 19:57 450

Tag den digital udvikling til dig

I de fleste jobs i dag er der en eller anden form teknologisk funktion involveret, og det vil egentlig bare blive endnu mere udbredt jo længere vi frem i tiden, vi kommer.

Hvis du er seriøs om at fortsætte med at holde dig i gang langt oppe i årene, kan du jo lige så godt tage udviklingen til dig før som siden. Eftersom du ikke er vokset op med computere, lægger det måske ikke lige så naturligt til dig, som det gør til den yngre del af befolkningen, men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan lære det.

Det er egentlig bare om at komme i gang. Learning by doing er det koncept, du skal tage til dig. Du skal selvfølgelig starte ved A og så stille og roligt bevæge dig ned med Z. Det første du skal tjekke er din internet hastighed for derefter at fokusere på de mest basale færdighed, du endnu ikke har tilegnet dig.

Derefter skal du sørge for, at den desktop du benytter dig af er ordentligt beskyttet og uden alt for mange virusser. Hvis du for eksempel har en Mac, vil det være en god idé at benytte dig af en Mackeeper. At Mac er til alle, bliver underbygget af, at du også sagtens kan finde en Mackepper på norsk, hvis det passer bedre til dine sprogfærdigheder.

 

Jobmuligheder

En stor del af at holde sig i gang er gennem dit professionelle liv. Dit arbejde siger bare rigtig meget om, hvem du er og er en stor parameter i hele din identitetsdannelse. Når du stopper med at arbejde, er det som om, der mangler noget.

Når du nu alligevel er i gang med at udvikle dine IT-færdigheder, er det oplagt at bruge disse færdigheder i forlængelse af dit nye, professionelle liv. Det kan du blandt andet gøre ved at starte en webshop.

Hertil kan du bruge de erfaringer, du har gjort dig gennem dit liv i valget af de produkter, du skal sælge. Det vil helt sikkert komme dig til gode. Det gode ved at starte en webshop i en sen alder er, at du ikke behøver at være til stede fysisk, som du gør i en traditionel butik.

Det kan selvfølgelig være, at du føler det er en overskuelig sag at skulle starte en webshop, men det er faktisk ikke så uoverkommeligt, som man skal tro. Hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvordan det rent faktisk skal kunne lade sig gøre rent lavpraktisk, skal du vide, at Google er din ven. Du kan for eksempel skrive ’start webshop hvordan’ i Google for derefter at blive præsenteret for en masse forslag og gode råd til, hvordan det kan lade sig gøre.

Hvis det stadig lyder for kompleks, er der også en anden løsning, du kan overveje. Hvis du føler, du har pengene til det, kan du kontakte en it-udvikler til at lave den for dig og et bureau til at stå for markedsføringsdelen.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed