Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Undgå ubudne gæster med en ordentlig tyverialarm

Af: Redaktionen - 26. december 2017 14:53 935

Danskerne er ved at bevæge sig væk fra en uheldig topplacering. Vi går mere og mere op i sikkerhed i hjemmet, hvilket har forårsaget, at antallet af indbrud er faldet stødt de seneste år.

 

 

En usikker investering

Lidt sikkerhed er bedre end ingen, men investeringen kan vise sig at være en dårligere forretning end først antaget. Derfor anbefales forsikringsgodkendte systemer med synlig tilstedeværelse.

Der er de seneste år kommet større og større fokus på sikkerhed i hjemmet, og det er med god grund. Danmark har længe ligget i toppen over de EU-lande med flest indbrud. At det nu er ved at vende, skyldes flere ting, men en af de mest åbenlyse grunde er, at danskerne investerer i tyverisikring og alarmsystemer som aldrig før.

Hos låsesmeden Bagger Låse & Alarm A/S er man dog ikke alene positive over udviklingen. Markedet for alarmer af tvivlsom kvalitet er eksploderet i sådan en grad, at danskerne i højere grad opfatter tyverisikring og tyverialarmer som noget, man bare kan gå ned og købe i byggemarkedet.

 

 

Et billigt sikkerhedssystem kan blive en dyr fornøjelse

Hos Bagger Låse advarer man imod de såkaldte ”gør-det-selv” sikkerhedssystemer. Ideen om, at man kan beskytte sig selv er fristende, men det er sjældent lige så effektivt som et certificeret system. En af de mange forskelle på et sikkerhedssystem fra et byggemarked og et låsefirma er, hvordan systemet er tilpasset hjemmet. Det er nemlig ikke nok at sætte en alarm op, og tjekke, at den er installeret korrekt. Et sikkerhedssystem er noget, der skal passe til bygningen, og der er ikke noget vundet, hvis man ikke har det helt rigtige system.

 

 

Reklamer med dit system

Foruden et certificeret sikkerhedssystem, slår Bagger Låse et slag for, at man husker at reklamere med sine alarmsystemer. En god måde at undgå indbrud på er nemlig, at man blandt andet opsætter klistermærker fra sikkerhedsfirmaet, som har opsat dit system. Det fungerer som første forhindring for indbrudstyvene, og kan i mange tilfælde afskrække dem fra at påbegynde indbruddet.

Hvis du er i tvivl om hvilken tyverialarm matcher din bolig, så tilbyder Bagger Låse en gratis tyverialarm test. Med ganske få spørgsmål kan du komme dit behov nærmere.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed