Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Tyven kommer - er du klar?

Af: Redaktionen - 6. januar 2018 09:38 534

I Danmark har vi en af Europas højeste indbrudsrater, men er det ikke ligegyldigt, når man bare er godt dækket ind via forsikringen?

 

Pas på dit hjem

Det er ikke lige meget, om du har tyverisikret din bolig eller ej. Det mener en af Danmarks største låsesmede og sikringscentre, bestemt ikke. Det er da heller ikke tilfældigt, at der er kommet større fokus på sikkerhed i de danske hjem. Danmark har nemlig længe ligget i toppen af de lande med flest indbrud pr. indbygger. De seneste år er der dog kommet mere fokus på, at man skal passe på sit hjem, hvilket kun er naturligt, ifølge Thomas Bagger, indehaver af Bagger Låse & Alarm A/S:

"Sikkerhed er bestemt en forudsætning for tryghed, hvorfor vi kan glæde os særligt over denne udvikling. Det øgede fokus på sikring af private hjem, samt erhverv har gjort hverdagen tryggere for os alle".

 

Gør dit hjem mindre attraktivt for tyven

Hvis man gerne vil undgå at blive plyndret af indbrudstyve, er der forskellige metoder til at gøre hjemmet mindre attraktivt for tyvene. Et af rådene fra Bagger Låse & Alarm A/S er, at man skal reklamere med sine sikkerhedsinstallationer. Selvfølgelig er der ikke tale om en decideret salgsreklame, men mere en type produktinformation til forbryderne, så de ved, at der venter dem en dårlig oplevelse, hvis de forsøger at bryde ind.

Det sparer dig i mange tilfælde for, at skulle rydde op efter opbrudte vinduer, hvis du skilter med dine alarmer, da huset, med klistermærkerne og de synlige sikkerhedsforanstaltninger, virker mindre attraktivt for en indbrudstyv. Dog er det vigtigt at sikre sig, at mærkaterne og sikkerhedssystemerne er sat op af professionelle fagfolk, som har erfaring med lige præcis denne type sikring af hjemmet.

Der er dog mange tiltag man selv proaktivt kan gøre for, at formindske sandsynligheden for at indbrudstyvene vælger netop ens bolig. Bagger Låse har samlet en liste med 17 gode råd mod indbrud. Du kan se listen her.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed